Noutăți și comunicate

Masuri de siguranta si informatii despre trupele din deschiderea concertului Sepultura

13 noiembrie 2015
Masuri de siguranta si informatii despre trupele din deschiderea concertului Sepultura
Se apropie cu pasi repezi concertul trupei Sepultura de pe 24 noeimbrie 2015 de la Arenele Romane. In deschidere vor canta trupele locale, Hatemode si Krepuskul.



Deoarece Catalin Scanteie (basistul trupei Hatemode, ranit in tragedia de la Colectiv si momentan in spital) isi doreste foarte mult ca trupa sa (in care a investit mult timp si efort) sa sustina concertul din data de 24 noiembrie 2015, membrii trupei au hotarat sa ii indeplineasca aceasta dorinta. Rolul lui Catalin nu va fi preluat de un alt artist din afara trupei, ci de solistul formatiei, David.

MASURI DE SIGURANTA

Pentru a avea parte de un concert in siguranta, Arenele Romane au facut inca 4 iesiri de urgenta in cort (cu sageti verzi pe harta de mai jos) asa ca acum sunt 6 plus inca una in spatele scenei. S-a instalat iluminat automat in caz ca se ia curentul. De asemenea, vor avea si 2 pompieri la fiecare concert si stingatoare de incendiu de jur imprejurul cortului (se observa in poza de mai jos cu rosu).

De asemenea, vor fi oameni de paza la toate iesirile de urgenta din Cort. Doua dintre ele duc in gangurile clasice iar patru dintre ele pe scarile care urca inspre iesirile de urgenta catre coronament care dau in parc.

De asemenea, inainte de fiecare concert vor fi sedinte de PSI cu tot stafful si echipele care lucreaza la concert. Incercam sa facem asta si inainte de fiecare trupa de pe scena sau printr-un mesaj inregistrat care sa ruleze in pauze pe difuzoare. De asemenea, cortul este dintr-un material ignifug. Capacitatea la acest concert va fi limitata la 1500 de persoane!

(2) Masuri_de_siguranta_si_informa_5J62UZjZ.jpg

Biletele pentru showul Sepultura pot fi gasite pe http://www.iabilet.ro, http://www.eventim.ro si http://www.myticket.ro si in format fizic in reteaua iabilet (http://www.iabilet.ro/retea), Eventim si Myticket la urmatoarele preturi:

- War Territory - in fata scenei (doar 250 de bilete din care mai sunt disponibile in jur de 70 de bucati) la pretul de 120 de lei
- Acces General: 85 de lei
- In ziua concertului biletele vor costa 100 de lei in limita spatiului disponibil

Reteaua de puncte fizice: Magaznul Muzica, Reteaua Say Shops - partener Orange, Magazinul V Generation din Sun Plaza, Magazinele IQBox, Uman si Agentiile Perfect Tour din toata tara. Diverta, Humanitas, Carturesti, Magazinele Vodafone si Orange, Germanos, Sala Palatului dar si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara.

Online pe http://www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara dar si prin ordin de plata.

Un eveniment marca Metalhead warmup party pentru festivalul Metalhead Meeting 2016 unde ii veti putea vedea live pe Kreator, Dragonforce, Delain, Rotting Christ si multi altii.


Evenimente recomandate

Top