Noutăți și comunicate

Metal Gates Festival anunta primele trupe din line-up: Primordial, The Foreshadowing si Riul Doamnei

30 martie 2017
Metal Gates Festival anunta primele trupe din line-up: Primordial, The Foreshadowing si Riul Doamnei
Intre 17-18 noiembrie 2017, Club Quantic gazduieste prima editie Metal Gates Festival. Primordial este primul headliner anuntat, alaturi de care vor mai concerta si The Foreshadowing si Riul Doamnei.



Iubitii irlandezi revin in Romania, unde vor aduce un show special de peste 90 de minute.

Metal Gates Festival este o noua calatorie pentru Final Step Productions, una care se doreste longeviva si care incearca sa aduca un aer proaspat in scena romaneasca de metal.

Totul va fi aranjat perfect pentru acest eveniment, tot ce trebuie sa faceti este sa veniti cu voia buna si cheful de a asculta niste muzica live de calitate. Pe parcursul festivalul vor avea loc si alte activitati adiacente care vor fi dezvaluite in curand.

Grafica Metal Gates Festival este creata de nimeni altul decat Costin Chioreanu.

Evenimentul pe Facebook: https://www.facebook.com/events/192814674538988/

Abonamentele sunt intr-un numar limitat (800), s-au pus in vanzare in reteaua iabilet.ro (https://www.iabilet.ro/bilete-metal-gates-festival-28795/) si au urmatoarele preturi:
90 RON - primele 50 de bilete
120 RON - urmatoarele 100 de bilete
150 RON - urmatoarele 300 de bilete
180 RON - urmatoarele 350 de bilete (inclusiv la intrare in limita disponibila)
*nu exista bilete pe zile


Primordial este o trupa de pagan metal (autointitulat primordial metal), din Dublin, Irlanda. Acestia s-au fondat in 1987, initial ca o trupa de coveruri. Prin trupa s-au perindat mai multi vocali, pana in momentul in care A.A. Nemtheanga s-a alaturat grupului, dupa care au inregistrat primul demo in 1993, Dark Romanticism. Acesta a fost vandut in peste o mie de copii, iar Primordial s-au trezit in fruntea celui de-al doilea val al miscarii black metal. Cu un mix letal de doom si death, impreuna cu niste elemente de muzica folk irlandeza traditionala, trupa a lansat albumul de debut, Imrama, via Cacophonuous Records in 1995. Urmatoarele albume: A Journey's End (1998), Spirit the Earth Aflame (2001), Storm Before Calm (2002) si The Gathering Wilderness (2005) au adus influentele celtice mult mai pregnant in muzica acestora. Lansat in 2007, The Nameless Dead a fost inregistrat doar cu echipament analogic si a rezultat cel mai brut si mai spontan sunet pana in acel moment. Au urmat Redemption at the Puritan’s Hand in 2011, mult laudatul Where Greater Men Have Fallen in 2014 si albumul live Gods to the Godless in 2016.


Dupa un show de exceptie la Festivalul Artmania in 2016, The Foreshadowing se intorc in Romania, de aceasta data la Bucuresti pentru a-i incanta pe fani inca o data cu sunetul lor dramatic.


Riul Doamnei nu este un nume nou pe plaiurile mioritice, concertand de cateva ori in Romania. Putem aminti aparitia din 2013 de la November to Dismember sau in 2014 la Festivalul Artmania.


Biletele se gasesc in format electronic pe http://www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top