Noutăți și comunicate

Motorpsycho in exclusivitate la Timisoara

10 martie 2018
Motorpsycho in exclusivitate la Timisoara

Sâmbătă, 10 martie, începând cu ora 19, Reflektor Venue va fi gazda unui concert deosebit în compania trupei norvegiene Motorpsycho.

Motorpsycho a luat naștere în 1989 în Trondheim și este considerată a fi una din cele mai spectaculoase formații ale genului progressive rock, discografia lor incluzând multe elemente din stiluri diferite precum jazz, post-rock, alternative, country și multe altele.

Show-ul norvegienilor implică resurse tehnice speciale, ceea ce garantează un eveniment de club unic în România. De altfel, concertul din Timișoara va fi nu doar prima prezență din țara noastră, ci și singura din acest turneu.



În deschiderea concertului publicul va avea ocazia unică să treacă prin experiența unui show special al celor de la Methadone Skies.



Reflektor Venue este unul dintre cele mai mari și populare cluburi de muzică live din Timișoara, care în scurt timp a găzduit concerte importante cu nume ca The Myrrors, Otherkin, Battleme, Jinjer și mulți alții.

Evenimentul este o colaborare între R:EVOL:UTION Festival, Haywire Booking și Reflektor Venue. Bilete pre-sale, în număr limitat, sunt disponibile începând cu 13 februarie la prețul de 30 de lei, iar după epuizarea acestora prețul va fi 40 de lei. Biletele se găsesc în format fizic la Viniloteca, Reflektor Venue și Cărturești.

Pentru informații actualizate puteți consulta evenimentul dedicat concertului.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top