Noutăți și comunicate

Myrath transmite un mesaj cu ocazia concertelor din Timisoara si Bucuresti

5 noiembrie 2016
Trupa Myrath își exprimă nerăbdarea de a reveni la noi în primele lor concerte din România în calitate de headliner. Solistul Zaher Zorgati a ținut să ne transmită un mesaj important pe care îl puteți urmări în video-ul de aici:

https://youtu.be/tN0Vnld0H4E

Prima oprire este la Timișoara pe 27 noiembrie 2016 în Club Daos pentru o revedere frumoasă cu publicul din Banat pe care l-a impresionat în vara anului 2015 atunci când formația tunisiană a deschis concertul celor de la HIM.

(2) Myrathtransmiteunmesajcuocazia..._cWjRmDZkf2.jpg

Câteva zile mai târziu, pe 1 decembrie 2016, Myrath dau întâlnire fanilor muzicii metal în Club Quantic din București, unde vor pune în scenă o producție unică, spectaculoasă care va completa energia debordantă emanată de băieți la fiecare apariție live.

(1) Trupa_Myrath_va_concerta_pe_1__7n8Q0pd9.jpg



Formația Myrath s-a remarcat într-un timp scurt datorită stilului eclectic, folosind combinații interesante între genurile progressive metal, power metal și sonorități orientale.

Trupa are 5 albume de studio la activ, iar cel mai recent, “Legacy”, s-a bucurat de un real succes în rândul fanilor și al criticilor, aceștia din urmă clasându-l pe primele poziții în topul celor mai bune lansări metal din 2016.



Biletele pentru concertele din România sunt disponibile în rețeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Carturesti si online pe http://www.eventim.ro, după cum urmează:

  • Timișoara – 60 de lei până pe 26 noiembrie și 70 de lei în ziua concertului.
    Link bilete: goo.gl/t0zBmf
  • București – 60 de lei până pe 30 noiembrie și 75 de lei în ziua concertului.
    Link bilete: goo.gl/AvuYD2


Evenimente recomandate

Top