Noutăți și comunicate

Negative CORE Project a lansat un teaser al piesei 'inArticulate'

4 aprilie 2016
Negative CORE Project a lansat un teaser al piesei 'inArticulate'
Bucurestenii de la Negative CORE Project au lansat un Teaser pentru videoclipul piesei "inArticulate", extrasa de pe ultimul lor album - "Silence is Betrayal".



"Este una din piesele noastre cele mai scurte ca si durata, dar cum exces-egal-succes, va asiguram ca videoclipul va fi mai lung de 3 minute. Am avut parte de o echipa foarte interesanta, formata din ochiul atent la detalii ai lui Razvan IONITA -D.o.P si de unghiurile de filmare specifice zonei Hip-Hop asigurate de FAUST - D.O.P & video editing. Speram sa va starnim curiozitatea cu Teaserul si revenim foarte repede cu informatii despre lansarea materialului."

Formatia sustine ca si acest material va exista pe viitorul MegaPack, despre care mai adauga cateva cuvinte :

"Intarziem aparitia MegaPack-ului care trebuia sa fie gata prin Mai-Iunie - lucram mai mult decat anticipasem la el dar credem ca rezultatele vor fi cat se poate de bune, la final. Deocamdata, Filip lucreaza la editarea clip-ului pentru 'inArticulate" impreuna cu FAUST si in acelasi timp ne ocupam si de remixarea albumului si de o groaza de alte detalii necesare proiectului."

Reamintim ca Negative CORE Project urmeaza sa deschida concertele Thy Art is Murder si Fallujah din Cluj si Bucuresti, in perioada 6-7 iulie 2016.

Teaserul poate fi urmarit aici:

https://www.youtube.com/watch?v=N76cZHCh5nM

Puteti asculta noul album al trupei NCP pe platforma bandcamp aici: https://negativecoreproject.bandcamp.com/album/silence-is-betrayal


Evenimente recomandate

Top