Noutăți și comunicate

Negura Bunget pentru prima data live la Ramnicu Valcea

3 octombrie 2016
Negura Bunget pentru prima data live la Ramnicu Valcea
Negura Bunget sustine in 2016 un turneu aniversar european cu peste 50 de concerte.

In cadrul acestui turneu va invitam sa participati in data de 3 octombrie la un eveniment special in clubul Aby Stage Bar din Ramnicu Valcea, eveniment menit sa sarbatoreasca lansarea oficiala a noului album “ZI”, dar si cei 20 de ani de activitate Negura Bunget si 10 ani de la lansarea albumului "OM”. Fiind pentru prima oara in fata publicului valcean, playlistul concertului Negura Bunget va reflecta direct aceasta aniversare tripla, si va cuprinde atat piese noi, cantate in premiera, cat si unele vechi, cu un accent special pe cele de pe albumul "Om".

Album “Zi” va fi lansat luna aceasta de casa de discuri germana Prophecy Productions, fiind a doua parte a trilogiei inspirata de Transilvania, trilogie care exploreaza elementul uman, practicile si traditiile, legatura cu natura si felul in care aceasta a modelat orizontul spiritual al localnicilor. A doua faza a trilogiei e simbolizata prin VORBA.

In cei 20 de activitate Negura Bunget a lansat 7 albume, a sustinut peste 1000 de concerte in intreaga lume si a creat un proiect muzical si conceptual deosebit, inspirat de mostenirea culturala locala. In cadrul aniversarii de 20 de ani a lansat si urmeaza sa lanseze si in continuare o serie de materiale audio/vizuale inedite, reeditari ale unor materiale mai vechi, tricouri aniversare. Sunt pregatite in continuare o multime de alte surprize!

Toate materialele sunt disponibile pe site-ul oficial Negura Bunget – http://www.negurabunget.com

Albumul "Om" a fost lansat in 2006 de casa de discuri italiana Aural Music si s-a bucurat de o primire extraordinara, devenind in scurt timp un material de rezistenta. Cu ocazia aniversarii a 10 ani, casa de discuri a lansat editii noi ale albumului, atat pe CD, cat si pe vinil.

Precedentul album Negura Bunget, "TAU", lansat in primavara lui 2015, s-a bucurat de o primire foarte buna la public, dar si in mass-media internationala, fiind promovat dupa lansare prin intermediul unui turneu mondial de peste 100 de concerte.

Pentru promovarea noului album "Zi" Negura Bunget pregateste insa un proiect si mai amplu, menit a duce muzica Negura Bunget in putinele locuri in care nu a ajuns inca direct pana acum: Asia, Australia si Noua Zeelanda. Pentru aceasta trupa a lansat un proiect de crowdfunding prin care, cu ajutorul publicului, spera sa poata pune in practica acest plan ambitios: https://igg.me/at/negurabungetZI

Toate concertele si turneele Negura Bunget sunt autoproduse si autofinantate.

Negura Bunget inseamna:
Gabriel Mafa / Negru - tobe / percutii / tambal / tulnic
Tibor Kati - voce / chitara / clape
Adrian Neagoe / Oq - chitara / voce / clape
Ovidiu Corodan - bas / voce
Petrica Ionutescu - instrumente traditionale

http://www.negurabunget.com
http://www.facebook.com/negurabunget


Invitatii Negura Bunget in turneul aniversar sunt canadienii de la Ossific, o excelenta formatie post black metal, cu care Negura Bunget a mai cantat deja in Canada in 2015. Ossific lanseaza de asemenea un album nou chiar inainte de inceperea turneului, album, intitulat "…as roots burn". Noul albumul exploreaza dificultatile prin care trecem in fata instabilitatii mintii, trupului si spiritului, intr-un timp al conexiunilor obscure.

Visceral si reflexiv, Ossific a luat nastere in 2011, cu telul de a transforma terapia intr-o muzica disonanta, melancolica si onesta. Imbinand proiectii intunecate si nelinistite intru-un show live ritualistic, Osffic ofera prin muzica lor un discurs sincer si emotiv, al unei tragedii personale.

Pe fortele proprii inca de la bun inceput si cu o sustinere in crestere in underground, Ossific nu trebuie ratati. Acesta e primul lor turneu european, iar impactul initial va fi cu siguranta unul memorabil.

Ossific inseamna:
Trauma - chitara / voce / samples
Shroud - bas / proiectii
Norrec - tobe
Silhouette - clape

http://ossific.bandcamp.com/
http://www.facebook.com/ossificband


PROGRAM:

- 19:00 – acces public
- 20:00-20:40 - concert Ossific
- 21:00-22:30 - concert Negura Bunget

BILET: 20 lei (de vanzare doar in seara concertului, la club)

Eveniment Facebook:
https://web.facebook.com/events/1074220895990058/

Concert sustinut de Metal Under Moonlight.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top