Noutăți și comunicate

Noi confirmari pentru REF 2018 - Dying Fetus, Get The Shot si Full Of Hell

29 ianuarie 2018
Noi confirmari pentru REF 2018 - Dying Fetus, Get The Shot si Full Of Hell
Organizatorii Rockstadt Extreme Fest au anuntat inca 3 trupe ce vor completa lineup-ul festivalului:

DYING FETUS, o trupa ce probabil nu are nevoie de prezentare, o forta absoluta in scena death metal, o formatie ce a ramas loiala timp de aproape 30 de ani, condamnata din punct de vedere comercial insa devenita una din cele mai marcante grupului ale scenei extreme.

In timp ce trupe precum Napalm Death sau Carcass cucereau Europa in anii 90, muzica death metal nu a fost chiar un trend pe continentul american. Dying Fetus a fost insa una din acele formatii care a popularizat stilul, imbinand muzica death metal cu influente hardcore, constant dezvoltand atat o identitate muzicala cat si o baza impresionanta de fani.

Cu opt materiale full length la activ, DYING FETUS revin in Romania pentru a-si promova cel mai recent album, The Wrong One To Fuck With, lansat in 2017.

Venind tocmai din Quebec, Canada, GET THE SHOT a pornit drept un nume D.I.Y. venit direct din scena hardcore punk si cu o dorinta sincera de a-si raspandi muzica pe intregul mapamond. Fara moda, fara minciuni, fara figuri. Intocmai aceasta dorinta o gasim si in muzica acestor canadieni, hardcore, punk, metal, furie, disperare. O poveste despre repulsia fata de lumea in care traim.

Inchidem confirmarile de astazi cu FULL OF HELL, un nume ce in anumite cercuri nu are nevoie de introducere. Acest tanar grup si-a creat o reputatie in timp record, avand la activ un numar impresionant de concerte, in paralel explorand o paleta infinita de sunete, totul in cel mai extrem spectru al muzicii avantgardiste. Lansati in 2009, Full Of Hell reprezinta o forta primitiza de zgomot si rim caustic, o forta de recunoscut in scena hardcore si metal. Exista un singur nume ce poate combina atat de vicios muzica grindcore, death, black metal, punk sau hardcore.

ROCKSTADT EXTREME FEST 2018 are loc in aceeasi locatie a Terenului de Biatlon de la baza Cetatii Rasnov, spatiu unde zeci de formatii internationale vor concerta pe parcursul a 4 zile in cadrul celui mai iubit si apreciat festival de muzica extrema din Romania.

Abonamentele au fost deja puse in vanzare, lista pentru etapele de presale pana in august 2018 fiind disponibile mai jos. La fel ca si precedentele editii, NU vor exista bilete pe zile, ci doar abonamente ce asigura accesul in toate cele patru zile ale festivalului.

230 lei = 13.11.2017 - 4.02.2018
270 lei = 5.02 - 01.07.2018
300 lei = 02.07.2018 si pe toata durata festivalului

Pana in acest moment au confirmat POWERWOLF, CONVERGE, DYING FETUS, METAL ALLEGIANCE, SEPTICFLESH, DIRTY SHIRT, BUCOVINA, BELPHEGOR, MISERY INDEX, GUTALAX, FLESHLESS, GET THE SHOT, FULL OF HELL, DUST BOLT, OBSCURE SPHINX, KISTVAEN, E-AN-NA, INGESTED, KUROKUMA si IMPURE WILHELMINA

Biletele sunt disponibile online cat si in retele locale via:

http://www.rockstadtextremefest.ro
http://www.myticket.ro
http://www.bilete.ro



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top