Noutăți și comunicate

O piesa semnata Dirty Shirt apare pe coloana sonora a unui serial online dedicat metalistilor

1 iulie 2015
O piesa semnata Dirty Shirt apare pe coloana sonora a unui serial online dedicat metalistilor
Dupa un turneu national exceptional, intitulat "Dirtylicious Tour", formatia Dirty Shirt isi continua sirul de aventuri metal cu noi succese! Weekendul acesta, in data de 27 iunie, grupul a deschis concertul iubitei formatii Godsmack si s-a bucurat de un feedback grozav din partea publicului, castigand fani noi! Urmeaza show-ul din cadrul celui mai mare festival de rock din tara de anul acesta, I AM THE ROCKER, unde trupetii se vor alatura unor nume ca Dream Theater, Black Star Riders, Mayhem, Carcass, Skindred, Kamelot si multe altele.

Dupa aceea, formatia va sustine un spectacol si in cadrul Rockstadt Extreme Fest, unul dintre cele mai iubite evenimente romanesti dedicate metalului. Aici, Dirty Shirt va urca pe scena cu grupuri ca At The Gates, Moonspell, Ensiferum, Enslaved si lista poate continua.

Intre timp, producatorii unui serial online dedicat vietii de metalist, "Metalhedz", care poate fi urmarit pe Youtube, au fost atat de incantati de muzica Dirty Shirt incat au inclus una dintre piesele trupei in cel mai recent episod, pe care va incurajam sa-l vizionati mai jos. Melodia pe care au ales-o realizatorii se numeste "Extreme Funky Disco" si face parte de pe albumul "Freak Show", lansat in 2013.

URMARITI METALHEDZ AICI
https://www.youtube.com/watch?v=nCR5VVejMHU



Cel mai recent videoclip al trupei a fost realizat pentru melodia "My Art". Videoclipul contine imagini inedite din turneul "Dirtylicious Tour".
Urmareste „My Art
https://www.youtube.com/watch?v=ki0FkkyJ1L8



Formația Dirty Shirt a lansat pe data de 26 aprilie 2015 noul album „Dirtylicious. Discul a fost unul dintre cele mai așteptate noi materiale metal și nu a dezamăgit.

Primele recenzii au apărut deja și au fost unanim pozitive. Feedback-ul fanilor a fost și el pe măsura așteptărilor trupei, care este încântată de succesul pe care îl are încă de pe acum „Dirtylicious, considerat un disc de căpătâi în creația formației maramureșene.

Materialul poate fi comandat de la acest LINK, unde fanii pot sa și asculte integral albumul. Mai mult, „Dirtylicious poate fi achiziționat și la concerte, prin poștă (45 de lei + taxe, prin mail cu datele personale la adresa info@dirty-shirt.com) sau de la sediul Promusic Events și Maximum Rock din București, strada Traian Demetrescu 9, sector 3.

Recenziile pot fi citite mai jos:

- Rockstadt.ro - „E compus profi, e inregistrat profi, e gandit la fel de profi.

- Stereo Beasts - „Ce se aude pe noul album este, într-adevăr, presărat cu pasaje catchy și super-dansabile de folclor balcanic (cu instrumente tradiționale – viori, clarinet, țambal și acordeon – asigurate de Transilvanian Folkcore Orchestra), dar toate structurate pe ritmuri metalice foarte groovy.

- Definite Rock - „"Dirtyliciuos" te plimbă abil de la folclor, la folk, metal și chiar progressive pe ici pe colo. Armonii vocale neașteptate, ritmuri de bătută, țipurituri și peste toate, chitările care sună, cum să spun, imens!

- Moshpit - „"Dirtylicious e un album de colectie.

- Vice - „Cea mai buna muzica romaneasca din aprilie 2015. Ascultă dacă: Te-ai născut cu vioara într-o mână și pălinca în cealaltă.



"Veti vedea ca 'Dirtylicious' vi se va intipari in minte inca de la prima ascultare! Este un album puternic, unic, la care am muncit mult, in primul rand cu sufletul, pentru a ta tot ce avem mai bun. Daca v-au placut lansarile noastre precedente, suntem siguri ca veti indragi 'Dirtylicious'. Probabil suna a cliseu, dar consideram ca e cel mai bun album Dirty Shirt", au declarat membrii Dirty Shirt.

Noutatile nu se opresc aici deoarece grupul maramuresean prezinta un nou website, http://www.dirty-shirt.com, care poate fi accesat dupa link si de al carui design s-a ocupat Andrei Bosinceanu.

Tracklist „Dirtylicious
Ciocârlia
Moneyocracy
Mental Csárdás
Maramu’
Balkanique
Dulce-i vinu’
Cobzar
Hoții
Dirtylicious
My Art
Călușarii



Dirty Shirt a castigat premiul pentru "Best Rock Ambassador" la Metalhead Awards 2014 si "Best Metal Band" la Maximum Rock Awards 2014, prin votul publicului. De asemenea, formatia este endorser oficial Washburn si Randall.

DIRTY SHIRT WEBSITE OFICIAL
DIRTY SHIRT FACEBOOK
DIRTY SHIRT, „DIRTYLICIOUS STREAMING


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top