Noutăți și comunicate

Organizatorii suplimenteaza numarul de bilete la concertul Helloween la Bucuresti

15 decembrie 2017
Organizatorii suplimenteaza numarul de bilete la concertul Helloween la Bucuresti
Vineri, 15 decembrie 2017, sunteti invitati la concertul trupei Helloween la Romexpo din Bucuresti.



Mult așteptatul concert de reuniune al legendarei trupe Helloween se apropie cu pași reprezi, iar fanii devin din ce în ce mai nerăbdători, epuizând contingentul GOLDEN CIRLCE. Cei care încă nu au reușit să își ia bilet în fața scenei, mai au o șansă, organizatorii suplimentând numărul biletelor din acest sector cu 150 de bucăți.

Fanii muzicii rock au ocazia unică, pe 15 decembrie, la Romexpo, de a vedea live una dintre cele mai influente trupe din istorie în formula originală care i-a consacrat: Kai Hansen, Michael Weikath și Sascha Gerstnerl la chitară și backing vocals, Michael Kiske și Andi Deris la voce, Daniel Löble la tobe și Markus Grosskopf la bass.
Concertul din România face parte dintr-un amplu turneu, Pumpkins United World Tour, care parcurge peste 30 de orașe de pe 4 continente. Fiind un eveniment special, cei de la Helloween au promis un show de peste 2 ore în care vor interpreta cele mai iubite piese din amplul lor repertoriu. Astfel, fanii vor cânta la unison cu formația cântece precum “I Want Out”, “Eagle Fly Free”, “If I Could Fly”, “Future World” și multe altele.
Helloween este una dintre cele mai titrate trupe de muzică rock & metal din istorie și a avut o contribuție importantă în creionarea unui întreg subgen muzical, power metal-ul.
Cu nu mai puțin de 15 albume de studio în palmares, formația germană a reușit să treacă testul timpului, iar universal creat de Helloween, care a inspirat generații de-a rândul, continuă să fascineze sute de mii de iubitori ai rock-ului din întreaga lume.

Biletele sunt disponibile online exclusiv în rețeaua Bilete.ro și în format fizic în oficiile Poștei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos, începând cu 10.04.2017 și au următoarele prețuri:
- 150 RON – Normal Circle
- 250 RON - Golden Circle (doar 300 de bilete)

https://www.youtube.com/watch?v=23Cca-7UX-E


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top