Noutăți și comunicate

Parcare cu plata in incinta stadionului la concertul Depeche Mode

12 mai 2013
Parcare cu plata in incinta stadionului la concertul Depeche Mode
Desi se recomanda utilizarea mijloacelor de transport in comun pentru concertul ce va avea loc peste doar cateva zile, fanii Depeche Mode vor avea la dispozitie si o parcare cu plata in incinta stadionului. Accesul in parcare se va putea face din Bulevardul Basarabia, incepand cu ora 17:00. Prezentat de Cosmote si sustinut de Ursus si Volksbank, concertul Depeche Mode se va desfasura miercuri, 15 mai 2013, pe Arena Nationala din Bucuresti.

Ca urmare a numarului foarte mare de spectatori asteptati la concertul de miercuri, pentru a ajunge la stadion organizatorii recomanda publicului utilizarea mijloacelor de transport in comun, insa persoanele care aleg sa vina cu masina proprie vor avea la dispozitie o parcarea supraetajata. Aceasta va putea fi utilizata doar dupa ora 17:00, contra unei taxe fixe de 15 lei, fiind necesar ca fiecare persoana din masina sa aiba deja biletul pentru concert achizitionat. Accesul se va face prin Bulevardul Basarabia, insa la plecare, pentru evitarea aglomeratiei ca urmare a fluxului foarte mare de spectatori, conducatorii auto vor fi indrumati catre un alt traseu, respectiv ruta Strada Serbanica Vasile - Strada Cernauti, cu iesire in Bulevardul Chisinau. Parcarea dispune de un numar limitat de locuri, 1250 in total, prin urmare este indicat ca cei interesanti sa vina cat mai devreme daca doresc sa beneficieze de unul dintre ele.

Accesul publicului se va face de la ora 17:00, iar programul va incepe in jurul orei 19:45 cu show-ul trupei FOX, urmat de Depeche Mode. Ultimele bilete se mai gasesc in reteaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu si Sala Palatului. Luni si marti, bilete vor fi disponibile si la casa de bilete a Arenei Nationale, din Bulevardul Basarabia 37-39, intre orele 10:00-18:00, urmand ca miercuri, aceasta sa fie deschisa in intervalul 10:00 - 15:00. In ziua evenimentului vor functiona si casele de bilete din Bulevardul Pierre de Coubertin si Strada Maior Coravu, intre orele 10:00 si 21:00.

Sursa : http://www.emagic.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top