Noutăți și comunicate

Primavara bucuresteana in acorduri jazz si folk alternativ

26 aprilie 2015
Primavara bucuresteana in acorduri jazz si folk alternativ
Primăvara lui 2015 nu poate fi decât o scuză bună pentru concerte la fel de bune. Salvați serile de 5 martie și 21 aprilie 2015 la Sala Radio și 26 aprilie 2015 în Silver Church, pentru că membrii echipei Twin Arts vă invită la trei concerte internaționale, dintre care două premiere.

Kurt Elling, jazzman cu un Grammy la activ și cu nominalizări pentru celelalte nouă discuri, concertează în premieră în București pe 5 martie. Elling, un Frank Sinatra modern, care improvizează și cântă pe versuri de poeți precum Pablo Neruda, aduce în România proiectul Passion World, prin care va prezenta publicului cele mai apreciate balade de iubire și despărțire.

Oregon, trupa cu patru nominalizări la Grammy, care desenează povești jazz încă din anii '70, vine cu anecdote în acorduri și în capitală, pe 21 aprilie. Ralph Towner, liderul grupului, a înregistrat pentru 55 de discuri, întrucât cântă, printre altele, la chitară cu 12 corzi, pian și trompetă.

Atât Elling cât și Oregon subscriu seriei Jazz Night Out, prin care Twin Arts organizează concerte jazz cu artiști internaționali. Din repertoriul de anul trecut amintim Avishai Cohen Trio, Victor Wooten, Youn Sun Nah Duo, Dhafer Youssef, Paolo Fresu Devil Quartet și Hiromi.

Nu în ultimul rând, 26 aprilie 2015 vine cu alt concert în premieră: trupa americană Wovenhand prezintă Refractory Obdurate, cel de-al șaptelea disc, la Silver Church, în București, ca parte din turneul lor european. Cuvintele cheie care le definesc stilul ar putea fi întuneric și pădure. Sau vocea lui David Eugen Edwards, solistul trupei, în timp ce ești pierdut prin pădure, noaptea. Wovenhand cântă un dark folk pe care l-au dus și într-un concert de succes, într-o biserică anglicană.

Vă invităm să vă salvați în calendare serile din 5 martie, 21 și 26 aprilie și să vizitați http://www.twinarts.ro pentru detalii despre trupe si program complet.

Biletele pentru aceste evenimente pot fi achiziționate prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librăriile Cărturesti și Humanitas) și online pe http://www.eventim.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top