Noutăți și comunicate

Primele nume confirmate la a patra editie Shine Festival 2017

30 iunie - 1 iulie 2017
Primele nume confirmate la a patra editie Shine Festival 2017
Intre 30 iunie si 1 iulie 2017 se desfasoara cel mai tanar si efervescent festival al Capitalei, Shine Festival, care aniverseaza a patra editie la Arenele Romane. Primele trupe confirmate sunt: Alternosfera, Vita de Vie, Suie Paparude, E.M.I.L., Coma si Luna Amara, multe alte nume urmand a fi anuntate in curand.



Dupa ce in 2015 a castigat tilul de “Best Alternative Festival” la Metalhead Awards iar in 2016 s-a bucurat de prezenta a peste 8.000 de spectatori in cele doua zile, sub egida “Come & Shine”, Shine isi doreste sa-si meninta pozitia de lider pe piata festivalurilor din Capitala si multumeste fanilor pentru votul de incredere si le promite ca nu le va insela asteptarile nici in 2017!

Abonamentele de doua zile s-au pus deja in vanzare in format electronic pe http://www.iabilet.ro si in format fizic in reteaua iabilet.ro/retea din toata tara. Primele 300 de abonamente au preturi speciale de 55 de lei Acces General respectiv 75 de lei Golden Circle, in fata scenei!

Reteaua iabilet.ro: Magazinul Muzica, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX – Telekom, reteaua de magazine Say – partener Orange si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Numarul de abonamente Golden Circle este limitat la 500 de bucati iar numarul total de abonamente puse in vanzare pentru festival este de doar 5000!

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by YOU!


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top