Noutăți și comunicate

Primul nume confirmat la OST Fest 2013

5 decembrie 2012
Primul nume confirmat la OST Fest 2013
Festivalul OST FEST se va desfasura in perioada 7-9 Iunie 2013 la Romexpo Bucuresti si este un eveniment organizat de Project Events!

Organizatorii festivalului OST FEST au anuntat primul nume ce va concerta in editia 2013: KING DIAMOND.

King Diamond aduce la OST FEST 2013 unul dintre cele mai spectaculoase show-uri din istoria divertismentului. Astfel, ultima zi a festivalului OST FEST 2013 se anunta inca de pe acum foarte speciala, intrucat in seara de duminica 9 iunie cel mai bun vocalist al muzicii death metal - Kim Bendix Petersen, cunoscut de intreaga planeta sub numele de King Diamond va urca pe scena OST FEST 2013.

Nascut pe 14 iunie 1956 in Copenhaga, King Diamond s-a facut remarcat prin capacitatea sa de a canta intr-o mare varietate de octave. Se afirma intial ca membru al trupei Mercyful Fate, iar cativa ani mai tarziu incepe o cariera solo.

Interesul cat mai crescut al lui King Diamond pentru mediul ocult a socat sfera muzicii rock, dar si publicul, care a remarcat aparitia machiajelor din ce in ce mai violente.

Cu o cariera de peste 30 de ani, milioane de copii ale albumelor vandute si o nominalizare la premiile Gramy in 2007 pentru albumul "Give Me Your Soul...Please", King Diamond face parte din istoria, prezentul si viitorul muzicii rock.

Daca in urma cu ceva timp, King Diamond isi luase o bine meritata pauza, in 2012 el revine pe scena si anunta un turneu grandios, turneu ce va include in 9 iunie 2013 si festivalul OST FEST: The Release of The Beasts.

Pentru toti fanii King Diamond si nu doar pentru ei, avem un cadou special de Mos Nicolae. Cum vineri 7 decembrie reteaua de ticketing BILETOO deschide un nou magazin in incinta Cinema Patria, pe Bulevardul Magheru nr. 12-14, organizatorii OST FEST impreuna cu reprezentantii retelei de ticketing BILETOO ofera tuturor iubitorilor de muzica rock din Romania posibilitatea de a achizitiona bilete si abonamente la OST FEST cu o reducere de 25%. Doar in perioada 7 - 9 decembrie (de vineri pana duminica), fanii pot achizitiona bilete, abonamente sau vouchere de camping cu reducere din noul magazin Biletoo din incinta Cinema Patria.

Preturile generale pentru OST FEST: The Release of the Beasts sunt urmatoarele:
- 200 lei Bilet o zi (acces general pentru o zi)
- 400 lei Abonament (valabil pt cele 3 zile de festival cu acces general)
- 30 lei Voucher camping (valabil in perioada 6-9 iunie)
- 420 lei Pachet Abonament + Voucher camping

Biletele, abonamentele precum si voucherele pentru camping pot fi achizitionate din urmatoarele locatii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), Magazinul BILETOO din Cinema Patria, Magazinele Flanco, Librariile Adevarul, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor sau Statia de Metrou Unirii 1, magazinele Domo, Germanos, Vodafone sau in Oficiile Postei Romane semnalizate: Bilete.ro. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILETE.RO, MYTICKET.RO sau EVENTIM.RO. 

http://www.youtube.com/watch?v=8tl-N9FJMpY

http://www.OstFest.ro
http://www.facebook.com/OstFestRo 
http://www.ProjectEvents.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top