Noutăți și comunicate

Program si afterparty Interplanetary Night I : Cawatana in Ageless Club

15 martie 2013
Program si afterparty Interplanetary Night I : Cawatana in Ageless Club
Sambata, 16 martie 2013, are loc prima editie Interplanetary Night in Ageless Club, alaturi de trupa de neofolk/martial industrial/dark folk Cawatana, originara din Ungaria.

Pretul unui bilet este de 20 de ron, iar accesul publicului se face incepand cu ora 19:00, trupa urmand sa urce pe scena de la 20:00. Ageless Club continua promotia; fiecare platitor de bilet va primi un shot de tequila din partea casei.

Imediat dupa concertul Cawatana, seara continua cu un afterparty la care publicul se poate delecta cu muzica unor trupe precum Triarii, Dead in June, Blood Axis, Von Thronstahl, Larnnakh, Curent 93, Allerseelen, Derniere Volontaire, Sol Invictus, HERR, etc. Pe fundalul acordurilor de neofolk si de martial industrial va rula filmul Werckmeister Harmonies pentru a intregi atmosfera Interplanetary Night. Despre conceptul Interplanetary Night:

Interplanetary Night este un moment în timp și spațiu definit în afara realității și adecvat viselor. Este o seară care propune un habitat pentru devoratorii muzicii de după"¦ de după realitate, apocalipsă, viață sau moarte. Concret, este vorba de o serie de evenimente pentru adepții genurilor post-rock, sludge, post-hardcore, sau celor descendente din doom și progressive. Se vor susține concerte cu trupe de gen internaționale, chiar și autohtone, într-un cadru muzical potrivit, cu after party-uri unde playlistul nu se va îndepărta de categoriile exemplificate. Printre concertele cu formații ce se ocupă de dezvoltarea acestor stiluri, Interplanetary Night invită pe toți cei pasionați de această nișă să asiste la videoproiecții cu cele mai experimentaliste videoclipuri, atât ale pionierilor genului cât și ale newcomer-ilor, filme sau documentare care se confundă prin mesaj cu astfel de muzică, dvd-uri lansate de artiștii din zonă, sau listening sessions. Așa că, stați cu ochii pe telescop pentru a observa mișcări și noi informații despre aceste evenimente.

Evenimentul este organizat de Cavalleria Events si sustinut de Institutul Maghiar din Bucuresti/ Bukaresti Magyar Intézet.

Sursa : Cavalleria Events,
http://www.cavalleria.ro


Evenimente recomandate

Top