Noutăți și comunicate

Program si reguli de acces la concertul GODSMACK de la Arenele Romane

26 iunie 2015
Program si reguli de acces la concertul GODSMACK de la Arenele Romane
Sâmbătă, 27 iunie 2015, trupa GODSMACK va concerta în premieră în România, la Arenele Romane din București.

Accesul în spațiul de concert se va face începând cu ora 19.00, urmând ca la ora 20:00 trupa Dirty Shirt să încălzească atmosfera cu show-ul lor unic, rezultat al combinației dintre elemente folclorice și muzică metal, iar de la ora 21:00, celebrul toboșar Mike Terrana (Tarja Turunen, Axel Rudi Pell) va ține în priză publicul pentru 90 de minute de rock’n’roll veritabil. Cei de la GODSMACK vor urca pe scenă începând cu ora 23.00, pentru un concert exploziv!



În ceea ce privește regulile de acces la eveniment, următoarele obiecte sunt strict interzise: sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), căști de motociclist, bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto profesioniste (cu obiectiv detașabil) sau aparate de înregistrare audio-video. De asemenea, accesul cu umbrele este strict interzis. În caz de vreme nefavorabilă, publicul este rugat să vina la concert cu pelerine de ploaie.

Organizatorii nu vor stoca și păzi obiectelor prezentate în lista de mai sus pe durata festivalului.

Publicul este rugat să păstreze permanent asupra lor biletele.

Copiii până la vârsta de 5 ani inclusiv vor avea acces gratuit, doar insotiți de un părinte, care se află în posesia unui bilet valid. Copiii peste varsta de 5 ani vor avea nevoie de bilet la preț întreg.

Cei care doresc să ia parte și la concertul TOTO, care va avea loc tot sâmbătă, 27 iunie, la Sala Palatului dar și la show-ul exploziv susținut de Godsmack, pot opta pentru biletele "Nopții premierelor", beneficiind astfel și de transport gratuit cu sprijinul taxi-urilor puse la dispoziție de Meridian.

Biletele se găsesc în rețeaua Eventim sau online pe http://www.eventim.ro la prețul de 145 de lei.



GODSMACK la Arenele Romane este un eveniment organizat de Phoenix Entertainment și susținut de ROCK FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top