Noutăți și comunicate

Proiectul cultural „CLUJ SYMPHONY EXPERIENCE”

7 - 9 iulie 2017
Proiectul cultural „CLUJ SYMPHONY EXPERIENCE”
Va invitam la primul mare evenient fusion / crossover din Romania, un proiect cultural inovator pe piata romaneasca - CLUJ SYMPHONY EXPERIENCE - un festival unic, cu participare internationala.Proiectul este multi-anual, este creat si implementat de ASOCIATIA CULTURAL -ARTISTICA HARA si este sustinut si sprijinit de Primaria si Consiliul Local al municipiului Cluj-Napoca, Ministerul Culturii si Identitatii Nationale, Consulatul Suediei la Cluj dar si sponsori importanti din zona privata.

Festivalul are loc intre 7-9 iulie 2017 in Piata Unirii din Cluj - Napoca, cu intrare libera, Este un festival dedicat comunitatii, diversitatii si multiculturalismului.

Conceptul este inovator prin faptul ca, pentru prima oara in Romania, artisti valorosi din cele mai diverse stiluri muzicale (Dan Bittman, Adrian Despot, Dan Teodorescu, trupa Hara, Laura Bretan, DJ K-lu) isi vor interpreta piesele intr-o cu totul alta maniera si anume in compania BIgg Dimm a'Band - o orchestra simfonica largita, formata din 50 de muzicieni din Cluj, oferind publicului o experienta UNICA. Vom asculta "Si ingerii au demonii lor", "Banii vorbesc", "Basul si cu toba mare", "Stelele care cad", "Cine", "Ce ti-as face" sau "Muro Shavo" dar si o super sesiune de electro-symphony in care DJ-ii nostri mixeaza LIVE alaturi de orchestra simfonica hituri celebre sau linii impresionante din coloane sonore ale unor filme de referinta (Ultimul Mohican, Mission Impossible, La vita e bella etc)

Invitatul international din acest an este Laura Bretan, copilul - minune al muzicii pop-opera, cu un debut fulminant de cariera internationala, castigatoare a editiei 2016 a concursului "Romanii au talent" si finalista a celebrului concurs "America's Got Talent".

Un alt mare punct de atractie este aniversarea a 15 ani de activitate a trupei HARA, prilej cu care trupa originara din Cluj va lansa piesa "NE VEDEM LA CLUJ", o piesa plina de energie pozitiva, care vorbeste despre povestea de dragoste cu iz studentesc dintre un "el" ardelean si o "ea" din sudul tarii, doi tineri care depasesc barierele lingvistice si de distanta prin limbajul dulce - amar al iubirii, in spatiul fermecator si "cool" al Clujului universitar.

Videoclipul piesei va fi filmat chiar in timpul festivalului, in diferite puncte de atractie ale orasului (Piata Unirii, Cetatuie, Hasdeu, Piezisa, Bulevardul Eroilor etc) dar si cu imagini live din concert, unde publicul va fi indemnat sa cante si sa creeze acea atmosfera deosebita "a la Cluj"..



Program festival CLUJ SYMPHONY EXPERIENCE-editia 1, 7-9 iulie 2017

7 iulie - Flash mob-uri cu orchestra simfonica in Piata Unirii si in diferite locuri din oras, filmare videoclip HARA in punctele de atractie ale orasului, activitati pentru copii si tineri in Piata Unirii;

8 iulie - "De la clasic la DJ". Vor canta: Laura Bretan, DJ K-lu, CDj, Ad Libitum Voices, impreuna cu orchestra simfonica Bigg Dimm a'Band;

9 iulie - "Rock the Symphony". Vor canta: Dan Bittman, Dan Teodorescu (Taxi), Adrian Despot (Vita de Vie), trupa Hara, impreuna cu orchestra simfonica BIgg Dimm a'Band;

In fiecare seara, concertele se vor desfasura intre orele 20:00 - 23:00. In timpul zilei se vor organiza flash-moburi in Piata Unirii si in diferite locuri din oras. In Piata Unirii vor fi organizate si activitati culturale si ateliere artistice dedicate copiilor.

Seara de 9 iulie se va incheia cu recitalul aniversar "HARA - 15 ani de la lansarea primului album"; cu aceasta ocazie va avea loc lansarea oficiala a piesei "NE VEDEM LA CLUJ" si se va realiza filmearea videoclipului, live, alaturi de public!

Va asteptam cu drag!


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top