Noutăți și comunicate

Reduceri la OST Fest de Ziua Barbatului

3 mai 2012
Reduceri la OST Fest de Ziua Barbatului
Dupa o lunga serie de sarbatori dedicate exclusiv sexului frumos, iata ca a venit timpul sa sarbatorim si ziua barbatului! Si cum bine se stie - barbatii iubesc concertele in aer liber, muzica rock, iar din cand in cand scot la iveala pentru frumoasele din viata lor latura romantica, de ziua lor - pe 5 mai la magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter) si online pe http://www.biletoo.ro toti barbatii din Romania sunt invitati sa profite de o reducere colosala la doua evenimente speciale: 30% reducere la toate biletele si abonamentele festivalului OST FEST din perioada 15-17 iunie 2012 si la concertul Julio Iglesias din 30 iunie!

De aceasta promotie sunt invitate sa profite si doamnele si domnisoarele, acestea putand face cadou persoanelor de sex masculin din viata lor un bilet la unul din aceste 2 evenimente!

Daca Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center va fi deschis sambata 5 mai in intervalul orar 10.00-22.00, online pe http://www.biletoo.ro promotia dedicata zilei barbatului va dura mai mult si va incepe la ora 00.00, terminandu-se la ora 23.59!

Cum promotia dedicata zilei barbatului se va desfasura doar pe 5 mai 2012 la magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's) si online pe http://www.biletoo.ro, grabeste-te si ofera persoanelor dragi sau de ce nu - chiar tie un cadou constand intr-un bilet redus cu 30% la Festivalul OST FEST ce se va desfasura in perioada 15-17 iunie 2012 la Romexpo sau la concertul Julio Iglesias din 30 iunie 2012 de la Zone Arena.

Nu uitati: ziua barbatului se sarbatoreste doar pe 5 mai, asa ca veniti la magazinul BILETOO si sarbatoriti alaturi de noi cu reduceri de 30% la doua evenimente speciale!


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top