Noutăți și comunicate

Reguli de acces la concertul In Flames din Arenele Romane

28 septembrie 2011
Reguli de acces la concertul In Flames din Arenele Romane
Vă reamintim că sâmbătă, 1 octombrie 2011 trupele In Flames și Noctiferia vor încinge Arenele Romane începând cu ora 20:00. Așadar, au mai rămas doar 3 zile până la mult așteptatul concert In Flames organizat de Phoenix Entertainment.

Pentru buna desfășurare a evenimentului, toți participanții sunt rugați să se prezinte la intrarea de la Arenele Romane începând cu ora 18:30, concertul urmând a începe la ora 20:00.

Spectatorii nu au voie să intre în arenă cu umbrele, mâncare, băutură, aparate foto și video profesionale.

Fanii au șansa de a participa la un concert extraordinar pe care trupa In Flames îl va susține cu ocazia lansării în luna iunie a celui mai recent album al lor, Sounds of a playground fading, care se bucură deja de un enorm succes.

Înființată în anul 1990, In Flames a vândut peste 2,5 milioane de albume în lumea întreagă și a câștigat numeroase premii: patru Grammis, Best International Band obținut la gala Metalhammer Golden Gods și Best Hard Rock pentru albumul A Sense of Purpose.

Considerată una dintre primele trupe ale genului melodic death metal, In Flames a devenit cunoscută datorită unor piese precum  Come clarity, Take This Life și The Jester Race.

Biletele concertului se găsesc în rețeaua Eventim - magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești, Sala Palatului și online pe eventim.ro.

Prețul unui bilet este de:
- 85 lei- până la concert
- 95 lei- în ziua concertului

Sursa : Phoenix Entertainment


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top