Noutăți și comunicate

Reguli de acces si multe informatii utile despre Festivalul SHINE 2015

30 iunie 2015
Reguli de acces si multe informatii utile despre Festivalul SHINE 2015
Va reamintim ca Zdob si Zdub, Alternosfera, Triggerfinger, Luna Amara, Coma, Grimus, Suie Paparude, Aeon Blank si multi altii canta la festivalul SHINE intre 4 si 5 iulie 2015 la Arenele Romane din Bucuresti.



BestMusic Live Concerts va invita la a doua editie a festivalului SHINE, un eveniment ce isi propune sa stranga cele mai bune trupe romanesti de alternative rock sau indie alaturi de invitati speciali de afara sub egida “Come And Shine”, pastrand abonamentul de doua zile ieftin, pentru a promova aceste nume in fata unui public cat mai numeros: 45 de lei, respectiv 60 de lei Golden Circle, in fata scenei ! Sunt disponibile de asemenea si bilete de o zi la pretul de 35 de lei (in zona de acces general). Preturile sunt valabile in presale urmand ca in ziua concertului si la intrare acestea sa fie mai mari.

Afisul festivalului este variat si include cele mai bune trupe de rock alternativ din Romania dar si un invitat special din strainatate: Triggerfinger (Belgia), Alternosfera (MD), Zdob si Zdub (MD), VAMA (RO), Coma (RO), Suie Paparude (RO), PIXELS (RO), GRIMUS (RO), Roadkill Soda (RO), Toulouse Lautrec (RO), LUNA AMARA (RO), AEON BLANK (RO), VELOSONICS (RO), STEMA (RO) si UP TO ELEVEN (RO).



ACCES FESTIVAL

Portile festivalului SHINE se deschid sambata pe 4 iulie la ora 16:30 iar concertele incep la ora 17:00 in aceeasi zi. Pentru ziua de duminica, 5 iulie, portile se deschid la ora 17:00 iar concertele incep la 17:40, Programul complet il gasiti mai jos.

Accesul se face prin intrarea din parc a Arenelor Romane si fiecare categorie de bilet va avea cate un coridor special. Accesul se face incepand cu ora 16:30 dar puteti veni la orice ora doriti sa vedeti trupele preferate.

Accesul in perimetrul festivalului este permis pe baza de bilet valid in schimbul caruia veti primi o bratara in functie de tipul de bilet cumparat. Biletele de o zi nu primesc bratara ci doar abonamentele. Odata intrati in incinta Arenelor Romane nu puteti parasi locatia decat in caz de urgenta. In caz contrar va trebui sa cumparati un alt bilet

Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit si este permis doar daca acetia sunt insoii de unul dintre parini, posesor al unui bilet valid. De asemenea, organizatorii recomanda, pentru a inlatura orice dubii, prezentarea la intrare a unui act doveditor al varstei copilului (copie). Va recomandam sa aduceti casti speciale pentru protectia auzului copilului. Volumul puternic poate afecta auzul celor mici.

Zona de festival are o singura zona de acces si patru iesiri de siguranta marcate ca atare. La locatie va fi prezent un cort de prim ajutor oferit de BlackHawk Security care vor asigura si paza si protectia la eveniment



ALTE INFORMATII UTILE

Este interzis in zona de festival:

- accesul cu arme sau obiecte periculoase
- accesul cu alcool sau alte bauturi si alimente din exteriorul zonei de festival.
- accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau masini de gatit de orice fel
- umbrele (va rugam luati pelerine de ploaie, desi nu e nevoie, se anunta vreme frumoasa si calda)
- aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaabil);
- aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

De asemenea va rugam sa lasati animalele de companie acasa. Nu vor fi puse la dispozitie zone pentru depozitarea obiectelor de valoare dar ne bazam pe buna educatie si bunul simt al participantilor la festival.

Vanzarea de produse se face pe baza de jetoane care pot fi cumparate din zonele special amenajate. Va rugam sa solicitati bonul fiscal. Jetoanele nu pot fi returnate dupa festival pentru ca sunt batute pe casa de marcat si fiscalizate. Pretul unui jeton este de 6 lei. La vanzare puteti gasi bere Ciuc, bere fara alcool. bere cu arome, bere neagra, apa, diverse sucuri, long drink-uri, energizante, cafea si multe altele. Zona de festival contine si un mini food court.

O parte din trupe vor veni cu merch asa ca veniti pregatiti.



PROGRAM

Programul festivalului SHINE poate fi gasit mai jos
(1) Reguli_de_acces_si_multe_infor_umXmlXbCr.jpg



BILETE SI ABONAMENTE

Abonamentele de doua zile pentru SHINE dar si biletele de o zi sunt disponibile online pe http://www.iabilet.ro si pe http://www.myticket.ro, http://www.bilete.ro si http://www.eventim.ro

  • 45 de lei Acces General si 60 de lei Golden Circle, respectiv 35 de lei bilete de o zi, pana pe 4 iulie
  • 50 de lei Acces General si 70 de lei Golden Circle, respectiv 40 de lei bilete de o zi in ziua concertului si la intrare

Biletele de o zi ofera acces in zona de Acces General. Bilete gasiti si in ziua concertului la intrare.

Biletele sunt de asemenea disponibile si in toate punctele fizice clasice de vanzare precum Magazinele Muzica, Uman, IQBOX, Magazinul V Generation, Magazinele SAY, terminalele self service Zebra Pay, Senia, agentiile Perfect Tour, Diverta, Vodafone, Orange, Germanos, Domo, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului, oficiile Postei Romane, In Medio etc..



Facebook event: http://www.facebook.com/events/965660013484899/

Insistam, ca de fiecare data sa nu cumparati bilete sau abonamente de la bisnitari sau de la “prieteni de pe net” pentru ca riscati sa ramaneti cu banii dati si sa nu intrati. Din experienta noastra de 11 ani, 99% din aceste bilete sunt falsuri.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by CIUC Premium, PRIMA TV si ROCK FM


Evenimente recomandate

Top