Noutăți și comunicate

Rockstadt Indoor Fest la Kruhnen Musik Halle din Brasov

5 - 7 aprilie 2018
Rockstadt Indoor Fest la Kruhnen Musik Halle din Brasov
Rockstadt Indoor Fest este al doilea festival major de tip indoor, desfasurat sub titulatura Rockstadt si programat in perioada 5-7 aprilie 2018, la Kruhnen Musik Halle din Brasov.

Evenimentul ce isi proune sa reuneasca, din nou, nume etalon ale scenei metal internationale va gazdui showuri excluse in Romania, un numar de noua formatii urmand sa urce pe scena festivalului.

Astfel, primele confirmari pentru editia din acest an sunt:

IHSAHN
SAMAEL
DORDEDUH

Fara ezitare una din cele mai marcante figuri ale scenei black metal si toodata progressive metal, muzicianul norvegian IHSAHN este cel mai bine cunoscut drept liderul legendarei formatii EMPEROR, alaturi de care a inregistrat primul album la varsta de 17 ani, de altfel 'In The Nightside Eclipse' fiind votat de nenumarate ori drept unul din cele mai bune albume metal din istorie. De atunci, IHSAHN si-a impartit timpul intre proiecte precum EMPEROR, THOU SHALT SUFFER, PECCATUM, HARDINGROCK si cel mai important, proiectul sau solo IHSAHN.

De altfel, exceptand showurile sporadice alaturi de EMPEROR, IHSAHN a devenit proiectul sau prioritar avand la activ sase materiale discografice, concentrate exclusiv pe elemente progressive si black metal, colaborand cu numerosi muzicieni din trupe precum Leprous, Shining (Nor) sau Trivium.

Aniversand 30 de ani de activitate, momentul s-a dovedit un prilej perfect pentru intoarcerea SAMAEL, la doi ani de la precedentul show sustinut la Brasov. Daca atunci am avut de audiat integral albumul Ceremony Of Opposites, de aceasta data grupul elvetian va prezenta un set concentrat pe intreaga cariera discografica, inclusiv noul material.

In lunga activitate, Samael a devenit una din cele mai marcante nume ale scenei metal, constant redefinindu-si genul, pornind de la clasicul black metal si incorporand ulterior elemente electronice, pastrand insa mereu esenta conceptuala.

Dupa o indelungata absenta, DORDEDUH reia activitatea live, aparitia la Rockstadt Indoor Fest fiind una din putinele showuri confirmate pana in acest moment. Intr-o noua persepctiva muzicala si totodata experimentala, Dordeduh s-a distantat fata de precedentul proiect activ Negura Bunget, abordand o noua perspectiva a muzicii black metal, progresive si a instrumentelor traditionale. Cu fiecare lansare, Dordeduh ofera o perspectiva si abordare muzicala naturala, completand astfel o identitate muzicala proprie.

Alte 6 formatii urmeaza a fi anuntate in cel mai scurt timp.

Pentru Rockstadt Indoor Fest au fost puse in vanzare un numar de 850 de bilete, disponibile online cat si in reteaua nationala Iabilet.ro. In Brasov, abonamentele sunt disponibile la club Rockstadt.

Etapele de presale sunt disponibile mai jos:

Primele 200 de bilete - 210 lei
Urmatoarele 300 de bilete - 230 de lei
Urmatoarele 350 de bilete - 260 de lei

TICKET LINK> https://www.iabilet.ro/bilete-rockstadt-indoor-fest-31879/



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top