Let's Rock
Inapoi

SYN ZE SASE TRI, Abstract, Horizon of the Mute (Metal Under Moonlight LXIX, 18.05.2017)


18 Mai 2017

SYN ZE SASE TRI, Abstract, Horizon of the Mute (Metal Under Moonlight LXIX, 18.05.2017)


SYN ZE ȘASE TRI - dupa mult timp din nou la Arad! Dupa zece ani de activitate concretizati in 3 albume de studio, numeroase concerte si turnee prin tara si prin strainatate, Syn Ze Șase Tri revine in orasul unde mereu au avut loc unele din cele mai frumoase concerte din existenta trupei.

Cantarea va cuprinde un show extins, cu treceri prin toata discografia trupei, dar si cu piese de pe al patrulea album, prevazut sa apara anul acesta.

Publicul va avea ocazia sa vada pe 18 mai noua formula Syn Ze Sase Tri live! Un show complet bloodstained black metal, cu atmosfera, decoruri speciale, un concert gandit sa satisfaca asteptarea fanilor nostri.

Trupe de deschidere:

ABSTRACT, una din cele mai originale formatii din Slovacia! Instrumental metal delicios, elegant, perfect pentru a intra in atmosfera!

HORIZON OF THE MUTE (slow dark doom metal/Finlanda), proiectul solo al lui Jani Koskela (ex Let Me Dream, ex 0xist). Lansat in 2015, Horizon of the Mute propune un amestec de slow dark doom/death metal cu drone, industrial si influente electronice.

******************

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi alcoolice aduse din afara clubului. Stand de CDuri si tricouri la acest concert.

CLUB FLEX:
Strada Unirii nr. 5, Arad

Joi 18 mai, ora 20.00 (ora de la care se permite accesul publicului)

Pret bilet: 15 lei
Rezervari:
http://synzesasetri.ro/produs/rezervare-concert-arad-18-mai-2017/

Detalii trupe:
http://www.synzesasetri.ro
http://www.abstractband.eu/
http://www.horizonofthemute.net/
SYN ZE SASE TRI, Abstract, Horizon of the Mute (Metal Under Moonlight LXIX, 18.05.2017) Concert, Festival, EvenimentClub FlexArticolul următor » « Articolul precedent

... abstract, horizon of the mute, syn ze sase tri

ro en
GO
Let's ROck! - RSS Feed RO Today @ Let's ROck! - RSS Feed RO
Calendar evenimente
Spatiu utilizator

Creare cont | Ai uitat parola?
Login Using facebook
Notificări
Pentru a activa opțiunile de notificări trebuie să ai cont de utilizator. Dacă aveți deja un cont, vă rugăm să vă autentificați. Dacă nu aveți cont, trebuie să vă creați unul.
Invita-ti prietenii
Abonare newsletter

Triumf ®PHP Coder - web development
Let's Rock Let's Rock Google