Noutăți și comunicate

Saturnus este cel de-al doilea headliner anuntat la Metal gates Festival

4 aprilie 2017
Saturnus este cel de-al doilea headliner anuntat la Metal gates Festival
Saturnus este cel de-al doilea headliner anuntat la Metal gates Festival, iar impreuna cu (EchO) se alatura lineup-ului format momentan din Primordial, The Foreshadowing si Riul Doamnei.

Organizatorii au decis prelungirea festivalului cu inca o zi, mai exact se va desfasura in perioada 16-18 noiembrie 2017, insa pretul biletelor ramane acelasi.
Bilete in presale gasiti pe https://metalgates.iabilet.ro

La cererea publicului, Saturnus revin in Romania, dupa un show senzational la Festivalul Artmania in 2015, urmat de doua show-uri de club in Bucuresti si in Cluj-Napoca.

Povestea trupei incepe in 1991, cand vocalistul Thomas A.G. Jensen pune bazele Saturnus impreuna cu basistul Brian Hansen. In 1996 semneaza cu Euphonious Records (o divizie a Voices of Wonder), iar in January 1997 "Paradise Belongs to You” este lansat.

Lucrul la “Martyre” a inceput inainte de finalizarea “Paradise Belongs to You”, iar la inceputul anului 1999 Saturnus cauta un studio si un producator. Acestia au ajuns pe mana lui Flemming Rasmussen in The Sweet Silence Studios. Flemming Rasmussen este, bineinteles, producatorul clasicelor "Ride the lightning", "Master of Puppets” si "...And justice for all” ale trupei Metallica. “Martyre” a vazut lumina zilei pe 10 ianuarie 2000.

In august 2006, Saturnus semneaza cu Firebox Records, iar sub egida acestora este lansat cel de-al treilea album de studio, “Veronika Decides to Die”.

In 2012 Saturnus sunt semnati de Cyclone Empire, iar “Saturn In Ascension” este inregistrat la Winding Road Studio tot sub mana magica a lui Flemming Rasmussen.

Numele trupei (EchO) este originar din mitologia greaca, de la nimfele cunoscute a fi fost indragostite de Narcis, iar paranteze indica undele sonore care se propaga. (EchO) se reintorc in Romania pentru a-i incanta pe fani cu finul sunet atmospheric doom.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top