Let's Rock
Inapoi

Secrete din industria muzicala in cadrul primei conferinte “Mastering The Music Business” la Hanul Gabroveni


16 Februarie 2016 - 17 Februarie 2016

Secrete din industria muzicala in cadrul primei conferinte “Mastering The Music Business” la Hanul Gabroveni


In zilele de 16 / 17 februarie 2016, la Hanul Gabroveni din Bucuresti gazduieste prima conferinta internationala dedicata exclusiv industriei muzicale din Romania. Mastering The Music Business propune o serie de vorbitori din industria muzicala si industrii conexe, cu teme ce vor pune accent special pe online.

Este evident pentru toata lumea ca traim in plina perioada in care internetul schimba lumea, de aceea in cadrul conferintei vor fi scoase in evidenta oportunitatile pe care acesta le deschide in ariile de promovare, distributie, management si imagine de produs si continut muzical. Astfel, prima editie a conferintei internationale Mastering The Music Business se axeaza in special pe online.

Subiecte din aceasta zona vor fi atinse de Cristina Bazavan si Cristian China Birta.

De asemenea, promovarea si branding-ul facute corect prin intermediul internetului atrag catre artisti si managementul lor surse noi de venit, precum contractele de asociere de imagine. Un studiu de caz despre reteta unei campanii publicitare de succes ne este prezentata de Bogdan Naumovici, unul dintre cei mai apreciati publicitari romani.

Despre cat de importanta este cunoasterea drepturilor de autor si de distributie in mediul online ne vor povesti invitatii internationali Frank Hessing, Götz Schneider-Rothaar si Thorsten Freese.

Streaming-ul muzical romanesc nu putea lipsi din “meniul” conferintei, asa ca unul dintre invitati este Sergiu Biris, creatorul Trilulilu si Zonga.

Despre rolul radioului traditional si tendintele radiourilor online ne va vorbi cel de-al patrulea invitat international, Denis Florent, fost director de programe la Kiss Fm si Magic Fm si consultant international pentru radiouri de succes, precum Radio NRJ din Franta.

Nu vor lipsi povesti de succes ale artistilor din Romania, precum BUG Mafia, care in ultimii ani a pariat pe online. Tataee (Vlad Irimia), membru fondator si producator muzical al trupei, explica ce impact a avut strategia de promovare online asupra carierei si nu in ultimul rand asupra veniturilor trupei.

O alta importanta sursa de venit pentru autori si artisti sunt drepturile colectate de societatile UCMR-ADA si CREDIDAM, iar subiectul va fi dezvoltat de Maria Voican, avocat specializat in domeniul Proprietatii Intelectuale.

Despre impactul tragediei din Colectiv si despre o noua modalitate de a atrage venituri aflam de la creatoarea unei platforme de crowdfunding – Irina Caraivan.

In cadrul conferintei, Robert Graur va aborda si subiectul despre trecerea eficienta de la DJ-ul care pune muzica la DJ-ul care produce muzica.Inscrierile la conferinta se pot face aici: http://masteringthemusicbusiness.ro/
Parteneri media: Rock FM, Kooperativa 2.0. BestMusic.ro, Metalhead, InfoMusic.ro si HTagPR.
Organizatori: Star Management si ARCUB.
Secrete din industria muzicala in cadrul primei conferinte “Mastering The Music Business” la Hanul Gabroveni Concert, Festival, EvenimentHanul GabroveniArticolul următor » « Articolul precedent

... arcub, colectiv, hanul gabroveni, star management

ro en
GO
Let's ROck! - RSS Feed RO Today @ Let's ROck! - RSS Feed RO
Calendar evenimente
« Februarie 2018 »
DuLuMaMiJoViSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728   
25 Februarie 2018
Evenimente și noutăți de azi
Spatiu utilizator

Creare cont | Ai uitat parola?
Login Using facebook
Notificări
Pentru a activa opțiunile de notificări trebuie să ai cont de utilizator. Dacă aveți deja un cont, vă rugăm să vă autentificați. Dacă nu aveți cont, trebuie să vă creați unul.
Invita-ti prietenii
Abonare newsletter

Triumf ®PHP Coder - web development
Let's Rock Let's Rock Google