Noutăți și comunicate

Servus Transilvania Fest are loc la Woistal

18 - 20 august 2017
Servus Transilvania Fest are loc la Woistal
Intre 18 si 20 august 2017, se va desfasura cea de-a treia editie Servus Transilvania Fest la Woistal, in apropiere de Biertan, judetul Sibiu. Festivalul artistic cuprinde un concurs jurizat pentru trupe de tip newcomer si peste 15 trupe in recital, printre care Persefone (progressive metal, Andorra), Poem (progressive /alternative, Grecia), Dirty Shirt (crossover folklore metal, Romania), Kempes (heavy metal, RO), Platonic Band (bluess/jazz/rock, RO), Dordeduh (ethnic folklore metal, RO), Indian Fall (black metal, RO), Still Awake (rock/metal/prog, DE), For The Wicked (metalcore, RO) si multi altii. Organizatorii pregatesc, de asemenea, cateva surprize ce urmeaza sa fie anuntate in curand.



Anul acesta organizatorii au pregatit un adevarat regal, conceput pe trei axe: artistica, artizanala si turistica, orientate spre acelasi scop: crearea unei experiente unice atat prin diversitatea ei, cat mai ales prin spiritul comunitar pe care evenimentul il promoveaza. Astfel, muzica de calitate se intalneste cu preparatele bio si produsele hand-made, invitand vizitatorii sa se recreeze in natura intr-un loc de o frumusete deosebita, sa se delecteze cu muzica buna, sa savureze preparatele producatorilor organici locali si sa achizitioneze produsele confectionate de mana ale celor mai priceputi mestesugari din regiune.

Targul de produse organice si hand-made va avea loc in interiorul spatiului de desfasurare a festivalului si reuneste peste 20 de producatori si artizani din regiune pregatiti sa ofere publicului preparate gustoase (de la zacusca si gemuri la branzeturi si mezeluri de cea mai buna calitate), precum si o gama larga de articole confectionate de mana din pasla, lana, lemn, sticla, ceramica, metal, impletite, brodate sau pictate cu motive traditionale.

Evenimentul va avea loc in valea lui Otto Wagner, Woistal in germana, Voisala in romana, la 2 kilometri de comuna Biertan, judetul Sibiu, o localitate incarcata de istorie si traditii, inconjurata de coline pitoresti, prietenoase cu turistii de toate varstele. Gasiti noutati si mai multe detalii despre Transilvania Servus Fest pe pagina oficiala de Facebook.

Biletele se pot lua online prin retelele Eventim si Ambilet.

Organizatori: A.C.S.T., Albert Studio

Eveniment sustinut de:
Parteneri strategici: Real Sound Studio, Sound Concept, Colinele Transilvaniei, Cristiana Radu Media

Parteneri Media: Rock FM, Zile si Nopti
Partneri: Wild Carpathia, ASM-Asociatia Sunetul Muzicii, Bear Brothers, Ciuc, Crama Oprisor
Sponsori: Hera Industrial
Institutii: Primaria Medias, Primaria Biertan, MTS/DJST

Asociatia Culturala “Servus Transilvania” a fost infiintata in 2015 cu scopul de a revitaliza valorile culturale ale Transilvaniei. Promovam:
  • Patrimonial cultural local si regional
  • Respectul pentru natura si curatenia mediului
  • Un puternic spirit comunitar
  • Munca oamenilor talentati

“Esti ceea ce lasi in urma!”


Evenimente recomandate

Top