Noutăți și comunicate

Sincarnate pe scena Metalhead Meeting 2014 editia de vara

17 aprilie 2014
Sincarnate pe scena Metalhead Meeting 2014 editia de vara
Trupa Sincarnate va urca pe scena alaturi de Sepultura, Moonspell si Arkona, in cadrul Metalhead Meeting 2014, fiind cea de-a doua trupa romaneasca invitata la festival.

Astfel, line-up-ul festivalului este complet, compus din sapte dintre cele mai bune trupe de metal de peste hotare, dar si din Romania, care vor zgudui scena de la Arenele Romane, in data de 7 iunie 2014: Sepultura (Brazilia), Moonspell (Portugalia), Arkona (Rusia), Endsight (Grecia), Last Hope (Bulgaria), Diamonds Are Forever (Romania) si Sincarnate (Romania).

Pentru cei care nu si-au cumparat inca bilete, acestea au urmatoarele preturi promotionale, pana in data de 7 mai:
- 80 de lei Acces General, 110 lei Golden Circle, pana in data de 7 mai
- 100 de lei Acces General, 140 de lei Golden Circle dupa 7 mai si in ziua concertului, la intrare.

Biletele pot fi gasite online pe http://www.iabilet.ro, http://www.Myticket.ro, http://www.Bilete.ro, http://www.Biletoo.ro si http://www.Eventim.ro si in toate punctele fizice clasice de vanzare din toata tara (magazinele Diverta din toata tara, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Libraria Mihai Eminescu din Bucuresti, Magazinele Orange, Vodafone si Germanos, librariile Humanitas si Carturesti, magazinele InMedio, oficiile Postei Romane, Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librariile Adevarul, Librarium si Eminescu si la Palatul National al Copiilor).

De asemenea, biletele se pot cumpara in format fizic in reteaua de magazine Uman din toata tara:
- Bucuresti: Piata Romana, Str George Enescu nr. 30 si in Baneasa Shopping City
- Cluj si Iasi: in Iulius Mall
- Timisoara: Uman Shop
- Brasov: Strada Muresenilor nr. 3



Despre Sincarnate

Infiintata in 2005, Sincarnate este o trupa de doom-death metal din Bucuresti a carei discografie include Mcd-ul On the Procrustean Bed, lansat de catre Axa Valaha in 2007, full length-ul As I Go Under (2010) si recent lansatul Mcd "Nothing Left to Give" (2013), ambele aparute sub egida Hatework.

Activitatea concertistica a trupei include pe langa prezenta constanta pe scenele romanesti, (atat a concertelor de club cat si a festivalurilor de gen) si numeroase concerte pe scena internationala, in tari precum Germania, Danemarca, Slovenia, Polonia, Moldova sau Bulgaria. Astfel, Sincarnate a concertat de-a lungul timpului in compania unor trupe precum Moonspell, Sodom, Nargaroth, Illdisposed, Lacrimosa, Obscura, Agathodaimon, Demonical, Impaled Nazarene sau Umbra et Imago.

Cea mai notabila experienta internationala ramane totusi participarea la turneul "At the Gates of Sehtu - European Tour", din toamna anului trecut, in cadrul caruia Sincarnate a concertat in deschidere pentru legendara trupa americana Nile, alaturi de Ex Deo, Lost Soul si Svart Crown, pe mai multe scene consacrate din Europa.

Ultimul videoclip Sincarnate, semnat de cunoscutul artist Costin Chioreanu, poate fi vazut la aceasta adresa:

https://www.youtube.com/watch?v=SYE3y5VGN3Q

Mai multe informatii despre Sincarnate pot fi gasite pe site-ul formatiei http://www.sincarnate.ro, cat si accesand urmatoarele linkuri:
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCjeNTJJsn3vlCJG02K8HY6w
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Sincarnate/112766832082105



Metalhead Meeting, editia de toamna si oferta speciala la bilete pentru ambele editii

Pe 27 septembrie 2014, sambata, la Arenele Romane din Bucuresti, Metalhead organizeaza editia de toamna a Metalhead Meeting. Primul headliner confirmat pentru toamna este Finntroll, trupa finlandeza etalon a scenei europene de metal, cu o cariera de peste 20 de ani in lumina reflectoarelor. Alaturi de Finntroll, pe scena va mai urca Hatesphere din Danemarca si trupa finlandeza Profane Omen.

Cel de-al doilea headliner va fi anuntat pe 7 iunie, cand la Arenele Romane are loc Metalhead Meeting, editia de vara.

Avand in vedere ca anul acesta Metalhead implineste 10 ani, organizatorii au decis sa puna in vanzare bilete la preturile speciale de 129 de lei Ag (fata de 145) si 179 de lei la Golden Circle (fata de 200), bilete care va permit accesul la Ambele Editii ale Metalhead Meeting de anul acesta!

Biletele speciale le gasiti doar pe iabilet.ro atat in format electronic cat si in format fizic prin ramburs sau ridicare personala de la sediul nostru din Pierre de Coubertin, aici:

http://www.iabilet.ro/bilete-sepultura-si-moonspell-la-metalhead-meeting-2014-665#comanda

De asemenea, biletele speciale se pot cumpara in format fizic in reteaua de magazine Uman din toata tara:
- Bucuresti: Piata Romana, Str George Enescu nr. 30 si in Baneasa Shopping City
- Cluj si Iasi: in Iulius Mall
- Timisoara: Uman Shop
- Brasov: Strada Muresenilor nr. 3

Bilete normale s-au pus deja in vanzare in toate retelele de specialitate.

Metalhead Meeting 2014, aflat deja la editia a doua dupa succesul de anul trecut alaturi de Hypocrisy si Lake Of Tears tot de la Arenele Romane, este organizat de Metalhead.ro, site-ul rock numarul unu din Romania, cu sprijinul Gala si Bestmusic Live Concerts si sustinut de Ciuc Premium si Monster Energy!

Eveniment recomandat de Rock FM si Sunete.

Pagina oficiala de Facebook: http://www.facebook.com/METALHEADMeeting
Facebook Event: http://www.facebook.com/events/222070337973486/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top