Noutăți și comunicate

Slash are un mesaj video pentru fanii din Romania

28 aprilie 2015
Slash are un mesaj video pentru fanii din Romania



Phoenix Entertainment are plăcerea de a prezenta mesajul pe care Slash l-a înregistrat special pentru publicul din România.

Astfel, celebrul chitarist le transmite fanilor că abia așteaptă întâlnirea cu ei din data de 28 iunie 2015 de la Arenele Romane. Slash va fi însoțit de Myles Kennedy și de trupa The Conspirators și vor face un show incendiar care va cutremura tot Bucureltiul. Mesajul poate fi urmărit aici: https://www.youtube.com/watch?v=UQgt9nhxUAA&feature=youtu.be 

În deschiderea lui Slash va cânta trupa Raven Eye care îl acompaniază în cadrul mai multor concerte din turneu.



Unul dintre puținii chitariști care se pot lăuda cu o notorietate de invidiat, Slash, va oferi un concert exploziv din care nu vor lipsi piesele care au dus trupa Guns N' Roses în topul celor mai reprezentative trupe ale muzicii rock. Astfel, la București, vom putea asculta "Sweet Child O'Mine", "Paradise City" sau "Civil War", dar și piese de pe albumele solo ale artistului (Slash, Apocalyptic Love sau World On Fire).



Biletele "în picioare" sunt limitate la 2600 din considerente de confort și siguranță și pot fi achiziționate la prețul de 180de lei. Numărul acestora nu va fi suplimentat așa că recomandăm fanilor să își procure biletul din timp. Locurile din tribună sunt disponibile la prețurile de 120, 200 și 300 de lei, în funcție de sector.

Acestea sunt disponibile în rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online, pe http://www.eventim.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top