Noutăți și comunicate

Spectacol complet la concertul Whispering Woods din 20 iunie

11 iunie 2015
Spectacol complet la concertul Whispering Woods din 20 iunie
Sâmbătă 20 iunie 2015, în club Fabrica (Str. 11 Iunie nr. 50, sector 4, București) formația clujeană de symphonic gothic doom metal Whispering Woods lansează al doilea CD, "Perditus Et Dea".

Concertul de lansare va fi completat de Lamia Fantasy Fire Show - o trupă de dans cu foc, ce își propune să aducă pe meleagurile autohtone o mică parte din secretele și misterele lumii - prin muzică, prin dansuri tribale, dar mai ales prin supunerea celui mai fascinant din cele patru elemente ale naturii: focul.

"Motivul pentru care avem nevoie pe scenă de fetele de la Lamia este că ne completează conceptul descris de piese printr-o coregrafie teatrală și pirotehnică." (Doru Căilean, chitară Whispering Woods).

(1) Spectacol_complet_la_concertul_7hoH1Vzor.jpg

Afisul serii este întregit de trei formații de top în zona dark/gothic/doom metal: Kratos, DinUmbră și Between Colors, toate cele trei trupe venind, la rândul lor, cu piese noi in recital!

Sâmbătă 20 iunie accesul publicului se va permite de la ora 20:00. Prețul biletului: 20 lei (biletele se vor vinde la intrare, în seara concertului).

Pagina evenimentului pe Facebook:
http://www.facebook.com/events/459718660851505


Evenimente recomandate

Top