Noutăți și comunicate

Stoned Jesus revin la SoundArt Festival 2018

18 decembrie 2017
Stoned Jesus revin la SoundArt Festival 2018
Dupa excelenta primire din partea publicului la prima editia SoundArt, Stoned Jesus si organizatorii au decis ca trupa trebuie sa revina pentru inca un show in cadrul celei de-a doua editii a festivalului. Daca in 2017 Stoned Jesus au avut un setlist in care au cantat in intregime albumul Seven Thunders Roar, la SoundArt Festival 2018 trupa va canta in premiera piese noi de pe viitorul album de studio. Legendarii stoneri ucraineni se alatura trupelor confirmate pana in acest moment: Klimt 1918, Need, Somali Yacht Club, Puta Volcano, Purple Dino, Roadkillsoda, Methadone Skies. Evenimentul are loc in perioada 11 - 13 mai 2018. Abonamentele si biletele pentru eveniment pot fi achizitionate la pret promotional de pe iabilet.ro.

STONED JESUS - stoner rock – Ucraina

https://www.youtube.com/watch?v=njaSTuYP1JY

Stoned Jesus sunt cu siguranta cea mai cunoscuta trupa din Europa de Est cand vine vorba de stoner rock/psychedelic. Ucrainenii sunt renumiti pentru regalul de doom metal traditional, stoner rock si psychedelic pe care il prezinta cu succes fanilor la fiecare show al trupei, cat si pe cele trei albume de studio lansate pana in acest moment. Stoned Jesus revin in cadrul SoundArt dupa participarea de la prima editie in care au prezentat publicului materialul “Seven Thunders Roar” in intregime, cu siguranta cel mai special moment al festivalului. In acest moment, trupa se pregateste sa lanseze un noul album, iar publicul prezent la SoundArt Festival 2018 va avea oportunitatea de a asculta piese noi, in premiera.

https://www.youtube.com/watch?v=XXfCc6fPD4E

Trupa se va afla in European Spring Tour 2018 si va concerta si in Cluj Napoca, Timisoara, Iasi si Satu Mare. Turneul este organizat de Cavalleria Events pentru concertele din Romania, Ungaria si Bulgaria. Pentru mai multe informatii despre acest turneu puteti accesa pagina oficiala de facebook a trupei la urmatorul link:

https://www.facebook.com/stonedjesusband/

Trupele confirmate pana in acest moment sunt Stoned Jesus (stoner), Klimt 1918 (shoegaze/rock/new Wave), Methadone Skies (psychedelic/progressive/stoner/metal), Somali Yacht Club (stoner), NEED (progressive), Puta Volcano (stoner), Purple Dino (heavy rock’n roll) si Roadkillsoda (stoner). Din nefericire, trupa Koneskin si-a incetat activitatea, deci nu mai participa la SoundArt Festival 2018.

Trupele confirmate vor canta la urmatoarele cluburi in cadrul SoundArt Festival 2018:

Quantic Club – Stoned Jesus, Somali Yacht Club, Methadone Skies, Need, Puta Volcano, Purple Dino

Control Club - Klimt 1918

Fabrica Club – Roadkillsoda



Variante de acces la Sound Festival 2018:

Full Pass – abonament care ofera experienta completa SoundArt 2018, mai exact – accesul la toate concertele festivalului din Quantic Club, Control Club si Fabrica Club. Numarul acestui tip de abonament este limitat la 100. Preturi – 120 lei (presale), 150 lei (la intrare).

Quantic Pass – abonament ce asigura prezenta la toate concertele festivalului SoundArt 2018 din Quantic Club. Preturi – 90 lei (presale), 120 lei (la intrare).

Control Pass – bilet care permite accesul la concertul SoundArt 2018 din Control Club. Preturi – 60 lei (presale), 75 lei (la intrare).

Fabrica Pass – bilet care permite accesul la concertul SoundArt 2018 din Fabrica Club. Preturi – 20 lei (presale), 25 lei (la intrare).

Biletele pot fi achizitionate prin reteaua iabilet.ro la urmatorul link:

https://www.iabilet.ro/bilete-soundart-festival-2018-30827/

Biletele se gasesc in format electronic pe http://www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top