Noutăți și comunicate

Taxi in concert la Hard Rock pe 26 octombrie

26 octombrie 2016
Taxi in concert la Hard Rock pe 26 octombrie
Miercuri, 26 octombrie 2016, BestMusic Live Concerts și trupa Taxi te provoacă la un "Joc periculos" la Hard Rock Cafe.



Prinde-ți centura de siguranță și aliniază-te la startul unei curse printre hituri - "Jumătatea mea", "Cele două cuvinte", "Ești iubibila" și multe alte piese celebre, pline de umor și ironie, marca Dan Teodorescu!

TAXI are în portofoliu peste o mie de concerte, o prezență la Eurovision, opt albume, multe clipuri și nenumărate hituri. Liniile melodice revigorante și versurile imprevizibile, romantice sau ironice transformă orice recital al formației într-o experiență memorabilă, de la care pleci cu fruntea descrețită și cu refrenele pe buze.

Vino la evenimentul TAXI din Hard Rock Cafe, pe 26 septembrie, de la ora 21:30, pentru a cânta hit după hit și a te bucura de reîntâlnirea cu una dintre trupele tale preferate, într-o atmosfera unică!

Biletele se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/rețea - Magazinul Muzica, Magazinele Uman și VGeneration, IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara), dar și la Hard Rock Cafe.

Biletele au următoarele prețuri:
- 80 de lei, cu loc VIP în fața scenei (doar la 80 de bilete);
- 60 de lei, cu loc la masă, în sală, fumători sau nefumători.

Sunt disponibile și bilete fără loc, în picioare, la prețul de 60 de lei.
Un eveniment recomandat de Magic FM.


Evenimente recomandate

Top