Noutăți și comunicate

“The Dire Straits Experience Tour” in Bucuresti, la Sala Palatului

20 martie 2016
“The Dire Straits Experience Tour” in Bucuresti, la Sala Palatului
Duminica, 20 martie 2016 Phoenix Entertainment vă invită la un concert al trupei

The Dire Straits Experience la Sala Palatului din Bucuresti.



Dupa succesul pe care trupa l-a avut in 2013 in Romania, Chris White alaturi de Chris Whitten, tobosarul din ultimul turneu Dire Straits dintre anii 1991-1992, Paddy Milner, Terence Reise, Tim Walters si Michael Feat revin cu doua super-concerte: pe 19 martie 2015 la Timisoara la Filarmonica Banatul si pe 20 martie 2015, la Bucuresti la Sala Palatului.

La mai bine de 35 de ani de la prima audiție a melodiei “The Sultans of Swing”, Chris White alături de ceilalți șase muzicieni de talie mondială vor interpreta live cele mai cunoscute hituri Dire Straits precum precum „Sultan of swings”, „Your latest trick”, „Tunnels of Love”, „Money for nothing”, „Brothers în arms” sau „Romeo and Julliet” dar și multe altele.

După ce trupa “Dire Straits” s-a bucurat de un succes colosal timp de 15 ani, aceasta s-a despărțit în 1996. Hiturile formației continua însă să răsune live în toată lumea prin proiectul “The Straits” care au recent au inceput să evolueze sub numele de “The Dire Straits Experience”.

Toți cei 7 membri ai trupei fac parte din elita industriei muzicale, colaborând individual cu artiști precum Paul McCartney, Joe Cocker, Ray Charles, David Bowie, Tina Turner, Rod Stewart, Van Morrison, David Gilmour și chiar cu Mark Knopfler.

Iubitorii muzicii de calitate vor asculta hiturile nemuritoare ale trupei Dire Straits si cu siguranta, vor rămâne plăcut surprinși de sound-ul bogat pe care îl conturează trupai în această formulă.

Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim și online pe

http://goo.gl/rlVwUN

https://www.youtube.com/watch?v=PZjECnlxQV4

Un eveniment organizat de Phoenix Entertainment.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top