Noutăți și comunicate

The Groovy Bastards lanseaza videoclipul piesei 'Funky Prog'

11 aprilie 2017
The Groovy Bastards lanseaza videoclipul piesei 'Funky Prog'
The Groovy Bastards lanseaza videoclipul noului single "Funky Prog", dupa ce saptamana trecuta au primit premiul "Revelatia Anului" in cadrul “Galei Premiilor de Jazz” ale “Fundatiei Muzza” si au cantat in deschiderea concertulului lui Marco Mendoza de la Bucuresti, ambele evenimente avand loc la “Hard Rock Café”.

"Ideea piesei este una simpla: Noi suntem The Groovy Bastards! Credem ca asta spune tot. Am incercat sa aducem piesei un “vibe” bun si sa exprimam sentimentul pe care muzica ni-l ofera. Suntem relaxati si ne bucuram de fiecare moment pe care il avem atunci cand compunem, scriem versuri si interpretam ceea ce obtinem din tot acest proces. Nu incercam sa parem altceva decat ceea ce suntem. Vrem sa fim noi, niste oameni prinsi in nebunia creatiei si a frumosului." (Ioana Visinescu)

Videoclipul poate fi gasit pe canalul de Youtube al trupei: The Groovy Bastards

https://youtu.be/V6Nrbr4S9YU

Membrii trupei sunt: Ioana Visinescu- voce, Andrei Balasa - chitara, Alex Musat- tobe, Leonard Croitoru- clape si Cristi Dragomir- bas.

The Groovy Bastards este o trupa formata din studenti ai Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti, trupa care abordeaza un gen jazz fusion.

The Groovy Bastards, desi exista doar din decembrie 2015, deja au urcat pe scenele festivalurilor de jazz de renume din tara si din strainatate : Premiul publicului castigat la editia 2016 a „Festivalului de Jazz” de la Sibiu, participare la „Festivalul de Jazz” de la Targu Mures din 2016 si recitaluri la „Ruse Jazz Fest” din Bulgaria si la “Jazz Rock Festival” din Campina.

In acest an, 2017 au cantat ca invitati ai trupei Bosquito la Arenele Romane si la Revelionul Artistilor de la Beraria H, evenimente unde au sustinut recitaluri.

Prin prezenta lor pe diversele scene au reusit sa castige simpatia publicului, dar si a criticilor de specialitate.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top