Noutăți și comunicate

The Mono Jacks & Greetings Sugar concerteaza la BT Live in Club Control

28 septembrie 2017
The Mono Jacks & Greetings Sugar concerteaza la BT Live in Club Control
Joi, 28 septembrie 2017, BT Live revine în Club Control cu un nou concept, o noua serie de concerte „powered by Banca Transilvania” care va reuni pe aceeași scenă o trupă consacrată și o trupă tânără căreia i se predă ștafeta. Primul episod aduce sub lumina reflectoarelor una dintre cele mai apreciate reprezentante ale rock-ului alternativ românesc The Mono Jacks și tânăra trupă transilvănenă Greetings Sugar.

Open doors: 20.00h
Intrare: 25 lei



Biletele la concert vor fi disponibile în avans, online pe https://eventbook.ro/music/bilete-bt-live-the-mono-jacks-greetings-sugar, dar și în seara evenimentului, la intrarea în club.

Facebook event

În urmă cu 1 an, Banca Transilvania și Control Club își uneau forțele pentru a-și reafirma susținerea muzicienilor români prin inițiativa BT Live. Dovedind că are cea mai dinamică și non-conformistă abordare de pe piața bancară, Banca Transilvania a purtat povestea live-urilor ”powered by Banca Transilvania” prin toate colțurile țării, atât prin prezența la cele mai importante festivaluri autohtone, cât și pe calea undelor radio prin sprijinirea creațiilor muzicale din cele mai diverse genuri și a performance-urile live sub umbrela BT Live.
După o vară efervescentă, BT Live revine în club Control (Str. Constantin Mille, nr. 4), începând cu 28 septembrie 2017!

http://www.control-club.ro
http://www.facebook.com/BancaTransilvania
http://www.bancatransilvania.ro


The Mono Jacks sunt o colecție de gânduri și emoții puse pe note. Trupa s-a conturat la inițiativa lui Doru Trăscău, cunoscut deja publicului din activitatea cu formația ab4, în toamna lui 2008, susținând primul lor concert chiar pe scena clubului Control. După un debut excelent cu un prim disc Now In Stereo lansat în 2010 și un răspuns entuziast la single-urile „Maria” și „Woman”, formația a adunat în palmares o impresionantă activitate concertistică atât în cluburi din întreaga țară, cât și la mari festivaluri naționale și internaționale precum Sziget, Exit Festival, Eurosonic Noorderslag, ARTMania, TIFF.

Succesul piesei “Gândurile” inclus pe EP-ul Fortunes, a atras după sine un experiment îndrăzneț pentru The Mono Jacks, trupa lansând în mai 2012 EP-ul Gândurile Remixed cu reinterpretări ale acesteia realizate de artiști precum Brazda lui Novac, The Pixels sau L’Orchestre de Roche.

După o perioadă de pauză, The Mono Jacks revin în 2015 într-o componență proaspătă, cu o suită de single-uri noi precum „Tablou”, „Drumul” sau piesa „Un sfert de secundă”, lansată în ianuarie 2017, ce se va regăsi pe viitorul album de studio la care trupa lucrează în prezent.

http://www.facebook.com/themonojacks


Fondată în septembrie 2016, trupa transilvăneană Greetings Sugar te invită într-o călătorie muzicală profundă, cu vibrații variate.
Având-o pe Lydia Lunch drept producătoare și Bill Gould (Faith No More) fiind implicat in mixajul mult-așteptatului album de debut, Greetings Sugar abordează genul de muzică apreciată de fanii Nick Cave & The Bad Seeds, Joy Division si Talking Heads, dar care a reușit să-I captiveze și pe amatorii Tame Impala, Arcade Fire si The National.

http://www.facebook.com/greetingssugar

Parteneri media: HitMusic Channel, Music Channel, Utv, Radio Guerrilla, GoldFM, TANANANA, ROCK FM, Smart FM, Radio România Cultural, rfi Romania, Eclecticfm.ro, Radio BucureștiFM, Romanian Rock Radio, Radio Trib, RadioIndieGen.ro, Zile si Nopti, Adevărul, Jurnalul Național, SUNETE, Arte și Meserii, Metropotam.ro, InfoMusic.ro, Mahmur.info, Urban.ro, Bestmusic.ro, Anyplace.ro, iConcert.ro, Orasulm.eu, JurnalRock, RockOut, Rockstage.ro, MaximumRock, Metalhead.ro, alternativ.ro, muzicabuna.ro, studentie.ro, Mixtopia.ro, sub25.ro, subAsfalt.ro, letsrock.ro, bestial.ro, rockout.ro, RoEvents, InYourPocket, cooperativaurbana.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top