Noutăți și comunicate

Trooper anunta coperta si tracklistul noului album „In ziua a opta”

22 septembrie 2016
Trooper anunta coperta si tracklistul noului album „In ziua a opta”
Cel de-al optulea album al formatiei Trooper va cuprinde pe langa piese noi, compuse dupa lansarea albumul „Atmosfera”, si cateva surprize. Consecventi ideii de a reduce in atentia publicului piese apartinand altor formatii care au influentat prin muzica lor destinul Trooper, pe noul album vor putea fi ascultate si trei piese din repertoriul Phoenix, Valeriu Sterian si Compania de Sunet si Chrom Dioxid.

Tracklistul albumului este urmatorul:
01. Coruptia ucide!
02. Doua roti
03. Trec anii
04. In ziua a opta
05. Te simt
06. Doar Voi
07. Stefan cel Mare (preluare Chrom Dioxid)
08. Nopti (preluare Valeriu Sterian si Compania de Sunet)
09. Nunta (preluare Phoenix).

Noul album al formatiei Trooper, „In ziua a opta”, va fi lansat pe 5 noiembrie 2016, de la orele 20:00, printr-un concert maraton de aproximativ 3 ore. Din playlist vor face parte piese de pe toate albumele formatiei, alaturi de cele cunoscute publicul va avea parte si de cateva surprize muzicale dar si audio-vizuale.

Pentru acest eveniment se pot achizitiona bilete din reteaua magazinelor Eventim si online de pe http://www.eventim.ro si http://www.iabilet.ro (https://www.iabilet.ro/bilete-trooper-lansarea-nou-album-in-ziua-a-opta-25999/). Pretul unui bilet este de 30 de lei. In ziua evenimentului un bilet va costa 50 de lei.
Organizator: Kompas Events http://www.kompasevents.ro /// http://www.facebook.com/kompasevents
Partener: Ciuc
Parteneri media: http://www.metalhead.ro // http://www.metalfan.ro // http://www.maximumrock.ro // http://www.letsrock.ro // http://www.iconcert.ro // http://www.bucuresteni.ro // http://www.iqool.ro // http://www.concerte-azi.ro // http://www.goingout.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top