Noutăți și comunicate

Trooper face 'Scandal' pe 4 noiembrie la Arenele Romane

10 aprilie 2017
Trooper face 'Scandal' pe 4 noiembrie la Arenele Romane
Trooper anunță un nou show în București pentru toamna acestui an! Concertul va avea loc pe 4 noiembrie 2017, la Arenele Romane, în cortul încălzit. Evenimentul marchează peste 20 de ani de când formația face neîntrerupt "scandal” pe scena muzicală din România și va aduce în prim-plan cele mai cunsocute și îndrăgite piese Trooper, alături de elemente surpriză. Dacă ai crescut cu “Tari ca munții”, “Amintiri”sau “Strigăt, ” dar și dacă "În ziua a opta” ori "Anul șarpelui” se află în topul preferințelor tale, atunci concertul acesta este pentru tine!

Mai multe aflați chiar de la solistul Trooper, Alin Coiotu’ Dincă: "Concertul ăsta este special mai ales pentru că oamenii care iubesc Trooper vor vota setlistul. Dacă există piese pe care nu le-au mai auzit de multă vreme, sau poate nu le-au auzit niciodată, acum este momentul să-și adune prietenii și să voteze pe pagina oficială a evenimentului. Despre numele concertului pot să-ți spun atât: în primul rând, fanii Trooper s-au adunat într-un grup minunat care se numește "Scandal". În al doilea rând, am ales imaginea asta de pe afiș ca un fel de alter ego al fiecăruia. Sunt sigur că trăim vremuri în care zilnic ne dorim sa avem o reacție în fața mizeriilor care se întâmplă în jurul nostru. Sunt sigur ca nu trece o zi să nu fim șocați de ceea ce se petrece în politica asta minunată."

Pentru reîntâlnirea cu Trooper din 4 noiembrie sunt disponibile următoarele categorii de bilete:
- 50 de lei intrare generală și
- 70 de lei în ziua spectacolului

Biletele se găsesc pe iabilet.ro, în magazinele Flanco și în rețeaua iabilet.ro/retea.

În cei peste 20 de ani de activitate, Trooper a lansat opt albume de studio, a cântat pentru mai mult de 600.000 de oameni, în peste 600 de concerte, a colaborat cu Blaze Bayley și a urcat pe scenă alături de Iron Maiden, Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP etc.





Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top