Noutăți și comunicate

Trupa Arthur va deschide concertul Celelalte Cuvinte si Conexiuni

25 octombrie 2016
Trupa Arthur va deschide concertul Celelalte Cuvinte si Conexiuni
Vineri, 4 noiembrie 2016, trupa Artur va deschide evenimentul Celelalte Cuvinte si Conexiuni, de la Arenele Romane, din cadrul Campaniei Nationale Oamenii Timpului.



A doua formatie tanara invitata sa faca parte din line-up-ul concertului este ARTHUR, un proiect de rock instrumental, care a luat nastere in iunie 2015, avand ca element principal chitara. ARTHUR va urca pe scena inaintea iesenilor de la Overflow.

De la infiintarea pana in prezent, trupa ARTHUR a fost selectata sa cante in deschiderea concertului Jan Akkerman (Hard Rock Cafe Bucuresti, august 2015), a trupei germane Accept (Arenele Romane – Bucuresti, decembrie 2015) si a concertului Cargo (Arenele Romane, martie 2016), avand si participari la festivaluri importante de rock din Romania, ca Metalhead Meeting 2015 si 2016, Posada Rock 2015, Folk You 2016 - Vama Veche sau Galele Folk You - Bucuresti 2016).

Line-up final:
CELELALTE CUVINTE
CONEXIUNI
Overflow
Arthur

Biletele au pretul de 50 de lei si se pot cumpara din Reteaua Eventim.ro, http://www.ambilet.ro si Reteaua IaBilet.ro.

Fondurile incasate in urma evenimentului vor fi directionate o parte catre premiile din cadrul Campaniei Oamenii Timpului, iar o parte vor fi folosite pentru restaurarea casei memoriale George Enescu, de la Mihaileni.

Va reamintim ca pe langa puternica valenta culturala a evenimentului, cu aceasta ocazia trupa Celelalte Cuvinte va sarbatori nu mai putin de 35 de ani de activitate, fiind una dintre cele mai longevive formatii romanesti, care nu si-a schimbat componenta si care nu a facut niciun compromis in favoarea comercialului, inca de la infiintare.

Și pentru trupa CONEXIUNI, concertul din data de 4 noiembrie este o ocazie speciala. Dupa 11 ani de la ultima lor aparitie live, cei de la CONEXIUNI revin in formula care le-a consacrat numele, respectiv componenta originala din anii ’90: Florian Stoica - vocal, Victor Solomon - chitara, Gabi Isac - bas, Victor Lenghel - tobe.



Despre Campania Nationala Oamenii Timpului

Campania Oamenii Timpului este un eveniment anual initiat de revista de cultura contemporana TIMPUL si organizat de Asociatia Revistei TIMPUL (ART), in parteneriat cu institutii administrative si culturale, precum si cu institutii academice si economice.

Campania presupune implicarea membrilor comunitatii in identificarea, recunoasterea si promovarea personalitatilor de prestigiu din spatiul romanesc si a proiectelor acestora.

Campania premiaza personalitatile si organizatiile din plan local, national si international care, pe parcursul ultimului an (octombrie 2015 – septembrie 2016) si-au dovedit excelenta in zece domenii ale vietii culturale si sociale, contribuind decisiv la dezvoltarea culturala si institutionala a spatiului public romanesc, extins peste granitele tarii.

Domeniile premiate sunt: Literatura, Arte, Educatie si Cercetare, Societate civila, Diplomatie publica, Memorie si istorie, Jurnalism, Tinere valori, Sanatate si Antreprenoriat.

Evenimentul face parte din Campania Nationala Oamenii Timpului.

Recomandat de ROCK FM
http://www.oameniitimpului.ro/
https://www.facebook.com/celelaltecuvinte
https://www.facebook.com/formatiaconexiuni
https://www.facebook.com/Overflow-1044849315541396/
https://www.facebook.com/Arthur-project-198305660366413/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top