Noutăți și comunicate

Trupa Breathelast a semnat cu Universal Music Romania pentru materialul “Maluri”

21 octombrie 2014
Trupa Breathelast a semnat cu Universal Music Romania pentru materialul “Maluri”
Ca o aventură nouă, Breathelast se pregătește să lanseze cu ajutorul Universal Music Romania noul material în limba română "Maluri", și printr-o suită de concerte București - Satu Mare - Cluj va promova noul concept (videoclip + identitate grafică / merch) al acestui material compus din trei piese: Maluri (acustic + electric) și Întuneric.

https://www.youtube.com/watch?v=V5JS-hcU9Ec



Pentru a parcurge un drum demn de eforturile depuse pentru realizarea și promovarea acestui material, Breathelast a "batut palma" cu Universal Music Romania pentru producția și distribuția materialului discografic, ce va avea lansarea pe data de 29.10 în București - Club Question Mark (apoi 31.10 / Satu Mare / Downtown Pub - "2 ani de Northwest Hardcore" și 01.11 / Cluj / The Shelter), concerte ce vor fi susținute alături de confrații de la First Division (beat down, hardcore).


Paginile de facebook ale evenimentelor:
http://smarturl.it/maluri-bucuresti
http://smarturl.it/maluri-satumare
http://smarturl.it/maluri-clujnapoca



Breathelast declara:

"Mulțumim Universal Music Romania pentru interes față de compozițiile noi și un ajutor foarte prompt în transmiterea datelor necesare pentru definitivarea materialului discografic și nu numai! Deasemenea dorim să mulțumim echipei BestMusic Digital Distro pentru înlesnirea acestui demers și pentru tot ajutorul acordat în promovarea materialelor premergătoare "Maluri".

Das Alexandru (Ad graphics / Valerinne) s-a ocupat de grafica materialului discografic și a întregii identități vizuale pentru "Maluri".

Materialul a fost înregistrat la Next Dog Studio sub tutela producătorului Marius Costache, responsabil pentru toate materialele Breathelast până în prezent.

Breathelast dorește să mulțumească foarte mult lui Miluță Flueraș, al cărui insight asupra imaginii, locației și dorința de a porni într-o aventură video cu "rechinii" a condus la realizarea acestui videoclip. De la idee până la imagine și simboluri prezentate în clip, conceptul aparține lui Miluță și a fost îmbrățișat de către Breathelast, pentru o viziune proaspătă asupra acestui material. Clipul este format din versiunea acustică și cea electrică, petrecându-se în curgere, de la prezentarea actorilor până la traducerea simbolurilor și concluzia singurătății noastre, prinsă între "valuri" și "maluri".

Prima vizionare a acestui clip se va face pe data de 29.10 în clubul Question Mark din capitală și câștigătorii tombolei Maluri (desfășurată pe pagina de facebook a trupei) vor primi videoclipul "unlisted" pe mail, cu ceva timp înainte de lansarea propriu-zisă (cu rugămintea din partea formației de a nu divulga clipul în afara tombolei, pentru a ajuta evenimentul lansării).

Acest material nu este un "experiment" ca să vedem cum "merge treaba", este o senzație nouă, care ne permite să ne privim din alt loc și să apreciem o întreagă altă paletă de nuanțe melodice și o cu totul altă direcție de a parcurge muzical formația Breathelast, cu alte cuvinte, este un capitol din marea noastră sesiune de a continua / evolua ca trupă, mare în care înoată și rechini.



Contact Breathelast:
http://www.breathelast.com
http://www.facebook.com/Breathelast
http://www.umusic.ro/breathelast



Contact Universal Music Romania:
http://www.facebook.com/umusicro
http://www.umusic.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top