Noutăți și comunicate

Trupa Damage Case lanseaza primul material discografic

9 decembrie 2017
Trupa Damage Case lanseaza primul material discografic
Dupa aproximativ 6 ani de activitate pe scena metalului underground din Romania, Damage Case, al caror sound a fost definit ca speed metal/ rock’n’roll isi lanseaza primul material discografic,, Rock’nRoll Justice”, album care inglobeaza multe experiente rock'n'roll, haos, distractie, si exces. Materialul a fost inregistrat, mixat si masterizat la OsimetriC Studios de catre Oase, iar cover artul a fost realizat de Bony Bonyard.

Sunteti asteptati pe 9 decembrie 2017, in club Hybrid, incepand cu ora 20:00 pentru a ne bucura de o petrecere rock’n roll, cu invitatii Crossbone si Slicer in deschidere."The R’n’R Patrol" a luat fiinta in anul 2010 ca un proiect format din pura pasiune pentru thrash de catre Dragos si Codrin, iar dupa cateva schimbari de componenta are acum un line-up stabil format din Dragos Coman(lead guitar&vocals), Codrin Stamate (drums& backing vocals), Nicky Barbu (rhythm guitars and vocals) si George Nicolae (bass). In anul 2015, Damage Case scoate primul single - Speeding with the dead - acompaniat de un videoclip, acestea fiind realizate cu ocazia castigarii primei editii a concursului,, Ce se intampla, rockere?". Trupa inscrie in roster concerte si festivaluri bucurestene (Old Grave Fest, Metalhead Meeting, UMR Fest) cat si in afara Bucurestiului ca Timisoara(Student Fest), Chisinau (Sheer Terror Fest) si Sofia (Running Free Fest) si a impartit scena cu nume ca: Toxic Holocaust, Unleashed, Iron Angel, Artillery, Grave, Entombed A.D., Manilla Road, Hellcanon, DeathHammer, Ambush, Violentor, Reactory, Infest, Sodomizer, Virus, Inciter, Solace of Requiem, Primordial, Mentally Defiled.

Crossbone
Infiintati in octombrie 2012, acesti baieti talentati si cu o admiratie teribila pentru thrash-ul old school, au avut un morman de concerte demne de luat in seama, impartind scena cu trupe precum Bio-Cancer, Chronoshere, Violentor si multi altii. Baietii au deja la activ 2 materiale pe CD si se pregatesc de primul lor videoclip. Componenta este formata din Mihai Parchisanu – guitars/vocals, George Nicolae – bass, Popa Andrei Mihai – lead guitars/backing vocals si Malin Neamtu – drums.

Slicer
Luand viata in 2016, si avand in component 4 membri, Slicer este poate singura trupa de black/thrash din Bucuresti. Puternic influentati de trupe ca Midnight si Motorhead si adepti ai vitezei, alcoolului si lui Satan, Slicer se remarca prin stilul simplu, rapid si agresiv. 666!

Biletele vor fi disponibile la intrarea in clubul Hybrid, la pretul de 10 lei.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top