Noutăți și comunicate

Trupa Grimus lanseaza albumul 'Unmanageable Species', al patrulea material discografic

23 februarie 2018
Trupa Grimus lanseaza albumul 'Unmanageable Species', al patrulea material discografic
La 4 ani de la anteriorul album, “Emergence”, Grimus revine cu materialul “Unmanageable Species”, al patrulea din carieră și primul intergral în limba engleză.

Compus și înregistrat în Germania, în august 2017, “Unmanageable Species” conține nouă piese, produse de Jan Kerscher.

Albumul „Unmanageable Species” este disponibil online: https://UMR.lnk.to/UnmanageableSpeciesPR

“Unmanageable Species” a fost înregistrat în Nürnberg, mixat în Berlin și masterizat în Hamburg. Colaborarea cu producătorul Jan Kerscher și perioada de aproape o lună petrecută în studioul său îndepărtat din Bavaria ne-au izolat de orice sistem al cărui motor al progresului este neliniștea. Procesul creativ a fost intens și ne-a interconectat până la punctul în care contactul cu lumea exterioară ne transformă, prin contrast, în sălbăticiuni. Dedicăm acest album tuturor celor care își păstrează coloana vertebrală, într-o țară cu un sistem de valori mult prea debusolat pentru ca acest aspect să mai fie considerat un merit”, declară Vali Rauca.

Pentru că fiecare dintre piese a luat viață printr-un proces unic, într-un mod care a însemnat o premieră și pentru Grimus, trupa a decis să exprime vizual cele nouă povești prin mâna creativă a lui Dan-Raul Pintea, pictor clujean care a realizat artwork-ul albumului, transpunând fiecare piesă într-o pictură unicat.

Grimus lansează pe 23 februarie albumul „Unmanageable Species”, la Fratelli Studios, printr-un concert live. Alături de Grimus, pe scenă vor mai urca trupele Like Lovers (Germania) și Fine, It’s Pink, Doru Trăscău (The Mono Jacks) și Alexandra Ungureanu. Mai mult, în seara evenimentului, pe lângă muzica live, publicul va putea vedea și o expoziție de pictură, conceptul vizual al albumului, fiecare piesă transpusă pe pânza de pictorul Dan-Raul Pintea.

De la începutul anului 2018, Grimus a extras de pe album 2 single-uri, „Carelessly” si „Piblokto”, pe care le-au lansat alături de videoclipuri.

https://youtu.be/PqDXnYdlVxA

https://youtu.be/_-tDQTvjXaU

For all of you, Unmanageable Species out there,
With rhythm & love,
Grimus



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top