Noutăți și comunicate

Trupa Hteththemeth anunta noi concerte

24 octombrie 2016
Trupa Hteththemeth anunta noi concerte
Trupa Hteththemeth, din Brașov, care a ocupat locul al doilea la Finala Mondială Global Battle of the Bands, desfășurată la Berlin în luna mai, pornește din nou în turneu. Băieții continuă astfel promovarea albumului Best Worst Case Scenario, lansat în luna aprilie a acestui an.

https://www.youtube.com/watch?v=Lm1JlKpfSi8

Albumul Best Worst Case Scenario, descris ca fiind "coloana sonoră a unui film imaginar" sau "scenariul unei vieți pline de visare", va fi prezentat în întregime, într-un spectacol-concept care îmbină muzica "neumană" cu elemente teatrale unice. Cu sonorități care trec fără timiditate de la metal abundent în elemente avantgarde și progressive, la elemente ambientale și gothic, până la blues și bossa nova, Hteththemeth pune în scenă un spectacol teatral unic și reușește de fiecare dată să creioneze conceptual un peisaj plin de sentimente.

https://www.youtube.com/watch?v=Tw7hFwdn2m8

Turneul de toamnă al trupei este precedat de Rock’n’Iași Indoor, unde Hteththemeth va urca pe scenă în data de 29 octombrie. Vor urma reprezentații în mai multe orașe din țară:

03 noiembrie 2016 - Timișoara, Club Daos – invitați: The Case

04 noiembrie 2016 - Arad, Club Flex – invitați: Katara

11 noiembrie 2016 - București, Quantic – Interplanetary Nights – cu Sinoptik și Busola

12 noiembrie 2016 - Buzău, Cafeneaua Artiștilor

18 noiembrie 2016 - Sibiu, Rock Pub & More – invitați: Wildchild

19 noiembrie 2016 - Petroșani, Barock – invitat: Mr. White

10 decembrie 2016 - Brașov, Rockstadt – recital la Finala Națională GBOB România


Hteththemeth este câștigătoarea GBOB Romania 2015 și s-a clasat pe locul 2 la Finala Mondială Global Battle of the Bands, care a avut loc la Berlin, în luna mai.

https://www.youtube.com/watch?v=gRNWXrbjNy8

De asemenea, Hteththemeth a reprezentat România la Wacken Metal Battle, în cadrul celui mai mare festival de muzică rock și metal din lume, Wacken Open Air.


Hteththemeth
https://www.facebook.com/Hteththemeth



Evenimente recomandate

Top