Noutăți și comunicate

Trupa Melting Dice lanseaza albumul de debut ”Cord Cablu Creier”

20 octombrie 2017
Trupa Melting Dice lanseaza albumul de debut ”Cord Cablu Creier”
Melting Dice a lansat la inceputul lunii octombrie albumul de debut - Cord Cablu Creier printr-un concert la Timisoara. Materialul contine zece piese, compozitii proprii ale trupei, compuse in perioada 2014 - 2016. Inregstrarile s-au facut in studioul propriu, iar partea de mix, master si productie s-a realizat la Firstline Studio in Italia, producator fiind Alex Marton, cel care semneaza si productia discurilor Robin and the Backstabbers.



Melting Dice - Nu calcati pe soare
https://www.youtube.com/watch?v=12jK7uldHB0

Discul va avea parte de concerte de lansare si in urmatoarele orase:

  • Bucuresti - 18 octombrie la Expirat
  • Cluj -9 noiembrie la Flying Circus
  • Iasi - 11 noiembrie la Underground Pub
  • Constanta - 9 decembrie la Doors Club



Muzica Melting Dice poate fi numita rock alternativ, dar nu e doar atat; timbrul vocal si interpretarea lui Bogdan te-ar putea duce intr-o zona grunge, cu vibe-uri dinspre anii ’90, in timp ce inflexiunile metal din riff-urile de chitara suna modern, abraziv, completand fundamentul oferit de versurile enigmatice.

Melting Dice - Inert
https://www.youtube.com/watch?v=nl-HoCwc6Xc


Firul rosu care leaga cele zece piese de pe album este dat de lupta interna dintre pasiune si ratiune. Versurile vorbesc despre experientele traite pana la acest moment de catre cei patru membri, dar si despre cele mai simple lucruri pe care le vad in jur si ii inspira, indiferent ca este vorba despre un tata si o fiica ce mananaca impreuna o inghetata sau despre un bunic ce mestereste la prima lui masina in fata blocului.

Albumul „Cord Cablu Creier” este disponibil in format digital pe toate platformele online de muzica si in format fizic la concerte: https://store.cdbaby.com/cd/meltingdice2.



Melting Dice:

  • Bogdan Cotîrță (voce, chitară)
  • Flavius Vutan (chitară)
  • Daniel Șimon (bass)
  • Sorin Ghiniță (tobe)


http://fb.com/Melting-Dice-480790012064351/
https://soundcloud.com/meltingdice/


Evenimente recomandate

Top