Noutăți și comunicate

Trupa Rockabella lanseaza piesa Inca un pas, la unteatru in Bucuresti

26 noiembrie 2017
Trupa Rockabella lanseaza piesa Inca un pas, la unteatru in Bucuresti
Duminică, 26 noiembrie 2017, începând cu ora 22:00, trupa Rockabella va lansa cel mai nou single intitulat "Încă un pas" printr-un concert la unteatru (strada Sfinții Apostoli, nr 44, București). "Încă un pas" este un cântec despre dorința de a merge mai departe și despre cum, descoperind lumea, ne descoperim de fapt pe noi înșine.

Piesa este prima dintr-o serie de cântece noi, în limba română, anunțate de Rockabella pentru perioada următoare.



"Pentru videoclipul piesei am cerut prietenilor noștri să se filmeze mergând. Le-am cerut să aleagă ce vor ei să arate-ce drumuri consideră ei că sunt importante. Am reușit să adunăm foarte mult material și să surprindem cât de neașteptate și interesante sunt călătoriile fiecăruia dintre noi." spune Teodora, solista trupei.

Biletele pentru concert costa 15 lei si sunt disponibile pe http://www.unteatru.ro.

Rockabella- Buttercup
https://www.youtube.com/watch?v=G-G0O1ONWSo



Rockabella a prins formă în anul 2014, cand Teodora Moroșanu (fosta solistă a trupei rock-alternativ Evo) a revenit pe scena muzicală locală, cu un nou material și o altă abordare. Proiectul independent, adult-alternativ a adus împreună muzicieni talentați cu mulți ani de experiență.

EP’ul "A World Outside" a debutat cu "Motionless", un cântec atmosferic și introspectiv. În anul 2015, Teodora și Bogdan, conducând proiectul către propria lor viziune și inspirându-se din cinema noir, produc și lansează videoclipul provocator al piesei "Buttercup", în care Teodora joacă rolul principal.

In 2017, Rockabella isi schimba forma si anunta un nou material, compus in intregime de Teodora. Cu sustinerea unui grup de muzicieni extrem de talentați, Andrei Ilie (Fameless) - tobe, Serban-Ionut Georgescu, (Fameless, White Walls - bass și cu Bogdan Moroșanu preluând producția muzicala, noul album promite să fie o experiență intensă, agresivă și fără ocolișuri dar în același timp sensibilă și intimă. O noua scufundare spre colțurile întunecate ale vieții noastre interioare.

http://www.rockabella.ro
http://www.facebook.com/RockabellaMusic


Evenimente recomandate

Top