Noutăți și comunicate

Trupa THOUGHT VOMiT va lansa un nou album

23 august 2016
Trupa THOUGHT VOMiT va lansa un nou album
"I-am văzut pe acești punk thrasheri fanatici de nenumărate ori și întotdeauna e distractiv să scrii cronici despre ei, pentru că oferă multe momente memorabile în timpul concertelor... cum ar fi un câine în mosh pit." - Rock and Metal Temple

De cum intri pe ușă, mirosul de transpirație, sânge și anxietate îți năvălește simțurile. Apropiindu-te de scenă, simți tensiunea în creștere, venind peste tine ca un val de rezistență apatică. În fața asaltului fonetic trupurile se zdrobesc unul pe altul aducând un tribut violent revoluției senzoriale ce se desfășoară în fața ochilor. În miezul haosului, thrasherii THOUGHT VOMiT din Sonoma County stau în prim plan, arborând steagul negru al rezistenței, în rând cu răzvrătiții din întreaga lume.

După finalizarea turneului autofinanțat Makes No Cents din aprilie 2016, trupa THOUGHT VOMiT s-a pus la lucru la cel de-al patrulea album de studio, Punks Brutal Retaliation/Sync The Skies, ce va fi lansat pe 28 octombrie 2016. Așa cum a obișnuit, THOUGHT VOMiT împinge la limită regulile genului muzical, deformând spectrul sonor într-o narațiune cyberpunk nihilistă despre privilegii și discriminări sociale, despre brutalitatea poliției, și despre viitorul distopic al unei singularități tehnologice.

Lansarea extrem de anticipată din octombrie 2016 va marca cel de-al patrulea album de studio, cu Hilley și Meyer continuând să-și rafineze măiestria în mixaj și să mențină etica do-it-yourself ce a devenit parte integrantă a sonorității trupei. Setând un standard înalt pentru viitoarele proiecte, Punk's Brutal Retaliation/Sync The Skies marchează o revenire la agresivitatea pură a materialelor de debut, dar în același timp reține chimia strânsă și măiestria muzicală ce dă formă atât prestațiilor live cât și celor din studio.

Pasiunea mebrilor THOUGHT VOMiT pentru muzică se revarsă mult dincolo de scenă; ei nu uită niciodată că sunt fani la rândul lor și vă puteți aștepta să îi vedeți în pit, sprijinind celelalte trupe din cadrul show-urilor lor. E ușor să te pierzi în haosul ce se descinde la un concert THOUGHT VOMiT; asta e la ordinea zilei pentru trupă. Mirosul de transpirație și de alcool stătut se împletește cu fumul de țigară și cu mirosul de plastic ars al difuzoarelor.
THOUGHT VOMiT e mai mult decât o trupă, e un refugiu pentru cei ce se simt nedoriți și o rază de speranță ce străpunge o lume întunecată și crudă, e un îndemn la nepredare, pentru a „nu ceda niciodată în fața forței aparent copleșitoare a dușmanului”.

THOUGHT VOMiT inseamna:
  • Spencer Clark - voce
  • Chris Meyer - chitară/voce
  • Jordie Hilley - bas/voce
  • Clay Prieto - tobe/voce

Facebook


Evenimente recomandate

Top