Noutăți și comunicate

Trupa Tenebres prezinta un teaser pentru primul lor videoclip

11 ianuarie 2017
Trupa Tenebres prezinta un teaser pentru primul lor videoclip
Iesenii de la Tenebres se pregatesc sa lanseze primul videoclip pentru piesa “Pain Eternal”, ce da si numele primului lor album. Cu aceasta ocazie, publicul poate viziona un teaser cu scene din videoclip la urmatorul link:

https://www.youtube.com/watch?v=gLebua13GEE

Videoclipul a fost regizat de Razvan M. Lupascu (Allyas Dweller) cu scopul de a reda vizual ideea de baza a albumului. Regizorul a vrut sa evidentieze estetica uratului, a macabrului, in dualitate cu deceptia frumosului.

La scurt timp dupa lansarea videoclipului, trupa va publica si un “behind the scenes” pentru a face mai usoara intelegerea tuturor elementelor si a mesajului transmis.

Albumul ce poarta acelasi titlu ca si piesa din videoclip, “Pain Eternal”, va avea parte de o lansare cu cvartet format din oboi, vioara, viola si violoncel, dar acompaniat de asemenea si de un cor mixt cu ocazia unui eveniment special de lansare ce va avea loc doar intr-un singur oras din tara in aceasta formula ampla. In functie de reactia publicului, trupa va decide o continuare a acestei formule.

Albumul va si sustinut si de un turneu prin orasele mari din Romania si Bulgaria.

Official Tebebres FB


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top