Noutăți și comunicate

Trupa The Crazy Plumbers lanseaza albumul 8 Beers, la Targoviste

13 februarie 2016
Trupa The Crazy Plumbers lanseaza albumul 8 Beers, la Targoviste
Sâmbătă, 13 februarie 2016, Benediktus Production vă invită începând cu ora 21:00 la un concert al trupei The Crazy Plumbers în Club Fiord din Targoviste. In cadrul concertului, trupa lanseaza albumul 8 Beers.

Prețul unui bilet este de 10 lei.



Formația The Crazy Plumbers a fost înființat în 2012 din inițiativa lui Levi (fost chitarist al formației Recycle Bin din București) împreună cu Tamas la contrabas și Moha la tobe. La început stilul abordat de cei trei a fost rockabilly, dar în scurt timp acesta s-a transformat în psychobilly. După ce trupa s-a completat cu încă o chitară în persoana lui Denver, The Crazy Plumbers a început o serie de concerte. Prima apariție a formației a avut loc în iunie 2012 lângă Vaslui la festivalul Open Camp după care a urmat mai multe concerte prin țară, la întâlniri de motociclișt, și festivalul Pokefest din București.

În 2013 Tamas pleacă din trupă, lăsând pe ceilalți în mijlocul înregistrărilor. Soarta formației a fost inceartă până în ianuarie 2014, când după o serie de tentative eșuate de a găsii contrabasist, Levi trece la acest instrument. De atunci The Crazy Plumbers a continuat în formulă de trio, care se pare că a fost ceea mai bună soluție. Ca dovadă, în 2014 formația a susținut 25 de concerte în țară.

(2) Trupa_The_Crazy_Plumbers_lanse_rBqWLKQq0.jpg

După un an de concerte în această formulă, momentul de față, trupa lucrează la primul său material care va cuprinde nouă compoziții proprii și trei coveruri psychobilly după Johnny Cash, Elvis Presley și Nancy Sinatra.

Scopul trupei este în primul rând de a promova stilul psychobilly, un stil underground foarte popular în Europa, dar bineînțeles să și cânte în cât mai multe locuri din țară.

Interviuri & booking: 0722892356

Evenimentul va avea loc in club Fiord din Targoviste iar linkul de concert il gsiti, aici:
https://www.facebook.com/events/1082653511756640/

Fb page:
https://www.facebook.com/TheCrazyPlumbers/?fref=ts


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top