Noutăți și comunicate

Trupa The Kryptonite Sparks lanseaza single-ul 'Interlocutor'

23 februarie 2018
Trupa The Kryptonite Sparks lanseaza single-ul 'Interlocutor'
Într-o conversație este nevoie de cel puțin 2 Interlocutori. Se ia primul interlocutor, The Kryptonite Sparks, care marchează ingenios partea lor prin noul single. Acum urmează partea celui de-al doilea interlocutor – publicul, care este provocat la dialog prin muzică.

Make Love Not War! Fără certuri, fără grimase, fără a da proporții colosale unor mici neînțelegeri. Cum rupi cercul vicios? Cu o ceartă zdravănă, dar concludentă și constructivă.

„E oricum prea vineri și noi mult prea tineri!”

Rezultatul ultimelor explorări sonice, going back to basics, în dulcele stil clasic - 3 chords punk rocker, track-ul Interlocutor este compus de către Răzvan Diaconu și Rareș Diaconu, care au lucrat la producție alături de Adrian Despot.

„Ne-am început anul treziți pe fața cea bună a pernei și așa a apărut conceptul INTERLOCUTOR. De departe cea mai prolifică ceartă pe care am avut-o vreodată. E funny să te gândești uneori la cele mai stupide subiecte de ceartă și să vezi cât de mult pot să crească și să se agraveze dacă nu există comunicare între participanți. Asta e tematica piesei, și în jurul acestei idei se joacă și instrumentalul. E o producție lo-fi, dar fresh, cu energie și BPM 180+ (atenție, cardiacii!). Încă o colaborare cu Despot, cu care am început să fim din ce în ce mai acasă, explorând noi modalități de exprimare sonică. INTERLOCUTOR, invităm la muzică prin dialog, într-o eră a emoji-urilor reci. Poate e mai bine să ieși cu un prieten, la concert, la film, la un zâmbet, la o ceartă. The Kryptonite Sparks out. Vă pupăm!”

The Kryptonite Sparks își caută interlocutori și a început pe 22 februarie 2018, în București, turneul 'Interlocutor'. Băieții vor ajunge pe parcursul a câteva săptâmani în 11 orașe, din Timișoara în Constanța și din Cluj în Craiova.

Dar până atunci, interlocutorii sunt așteptați pe http://www.thekryptonitesparks.com, unde TKS a pregătit multe surprize, premii și exclusive merchandise.

Răzvan Diaconu – Guitars / Vocals
Rareș Diaconu – Bass / Vocals
Răzvan Anton – Drums

Ei sunt The Kryptonite Sparks. Un power-trio incandescent, o combinație eterogenă de hard rock, alternative, blues, funk și avant-prog. Cu prima suflare în 2010, TKS recreează aroma britanică a anilor 70, condimentată de groove; un melanj de modernism și simbolism extras din subcultura indie, cu aftertaste picant de avangardă.

Asculta / Descarca 'Interlocutor': https://UMR.lnk.to/InterlocutorPR





Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top