Noutăți și comunicate

Trupa Tragic a lansat 'Mercur', primul videoclip de pe EPul 'Cronos'

12 mai 2015
Trupa Tragic a lansat 'Mercur', primul videoclip de pe EPul 'Cronos'
Trupa bucuresteana Tragic a lansat "Mercur", primul videoclip de pe EPul de debut,  "Cronos", aparut in 2014.

http://bit.ly/1G21i3N 

"Mercur" este un proiect vizual creat cu ajutorul imaginilor din timpul demolarilordin Bucuresti de pe Buzesti-Berzei, din perioada 2010 - 2013, produs de Dragos Lumpan si Videosama (http://videosama.ro/).

"Ideea videoclipului a aparut spontan, dupa ce am luat cunostinta de proiectul lui Dragos Lumpan, care lasase cateva camere foto in casa tobosarului nostru in perioada demolarilor din 2010-2013. Proiectul ne-a entuziasmat foarte tare, mai ales ca in zona Buzesti-Berzei a luat nastere trupa Tragic alaturi de multe idei si piese, printre care si Mercur.
Am vrut de la inceput ca Mercur sa nu aiba un fir narativ, ci sa simbolizeze mana Omului si o parte din aspectele social-culturale, o metafora a propriilor noastre schimbari si experiente.
Imaginile sunt puternice, nu dramatice, agitatia creatoare a deconstructiei nu a fost violenta, doar tragica si romantica."

Tragic a luat nastere in 2007 avandu-i membri pe Alexandru Ungureanu (voce),
Octavian Trica (chitara), Adrian Iosif (chitara-bas) si Augustin Pitica (tobe). In primii 3 ani de activitate trupa a fost in cautarea unei identitati muzicale diferite fata de ceea ce se intampla la momentul respectiv in scena rock/metal din Romania, concertand cu putine ocazii in Bucuresti si in tara. Formatia s-a integrat cu adevarat in scena underground romaneasca intr-o formula finala si bine sudata la inceputul anului 2010, urmand o activitate concertistica intensa in Bucuresti si onorand fiecare invitatie venita din tara dar si de peste hotare, la 3 festivaluri
open air in Bulgaria, iar anul acesta au deschis concertele celor de la Allochiria (martie) si Downfall of Gaia (aprilie) de la Question Mark. Tragic abordeaza o
combinatie de stoner psychedelic alternative metal, dar o descriere mai simpla si mai concreta ar fi tragic metal.

FB: https://www.facebook.com/TragicBand 
YT: http://bit.ly/1FhoVqg


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top