Noutăți și comunicate

Trupa URMA si invitatii lor, Satellites, concerteaza la BT Live

22 februarie 2018
Trupa URMA si invitatii lor, Satellites, concerteaza la BT Live
Joi, 22 februarie 2018, trupa URMA revine în Club Control cu un show care sintetizează experiența celor 15 ani de activitate și anticipează lansare unui nou album, intitulat ''inima!ism''. Invitați să preia ștafeta sunt clujenii Satellites, un nume deja cunoscut pe scena indie autohtonă.

Open doors: 20:30h
Concertul începe la ora 21:00
Intrare: 30 lei



Biletele vor fi disponibile online în avans, pe https://eventbook.ro/music/bilete-urma-satellites-bt-live-at-control-club și la intrare, în seara evenimentului, în limita locurilor rămase disponibile.

Facebook event


În toamna anului 2016, Banca Transilvania și Control Club își uneau forțele pentru a-și reafirma susținerea muzicienilor români prin inițiativa BT Live. Dovedind că are cea mai dinamică și non-conformistă abordare de pe piața bancară, Banca Transilvania a purtat povestea live-urilor ”powered by Banca Transilvania” prin toate colțurile țării, atât prin prezența la cele mai importante festivaluri autohtone, cât și pe calea undelor radio prin sprijinirea creațiilor muzicale din cele mai diverse genuri și a performance-urile live sub umbrela BT Live.

După o vară efervescentă, BT Live a revenit în club Control (Str. Constantin Mille, nr. 4) cu un nou concept și o nouă serie de concerte, care reunește o trupă consacrată cu o trupă aflată la început de drum, invitată să preia ștafeta.

http://www.facebook.com/BancaTransilvania
http://www.bancatransilvania.ro


URMA, una dintre cele mai valoroase reprezentante ale alternativului românesc, revine pe scena din Control cu un show care celebrează cei 15 ani de carieră printr-un setlist ce reunește single-urile care i-au consacrat cu piesele de pe următorul material discografic, intitulat ''inima!ism''.

Cu o evoluție constantă, marcată de succes, URMA a îmbogățit scena rock-ului alternativ românesc cu 4 albume de studio remarcabile, „Nomad Rhymes” (2004), „Anger is a Gift” (2005) și „Trend Off” (2007), ”Lost End Found” (2013), dar și cu apariții live fascinante, încărcate de emoție.

Trademark-ul sonor al trupei URMA a fost amprentat de prezența instrumentelor de suflat, precum flautul, saxofonul sau trompeta, care completează îmbinarea armonioasă a chitarilor acustice.

http://www.facebook.com/urmabook
http://www.urma.ro


Mixul dinamic și imprevizibil de noise pop & indie rock ce te îmbie la dans, descrie povestea muzicală a duo-ului clujean Satellites, care îi are ca protagoniști pe Cosmin (fondatorul trupei - chitară și voce) și Chap (tobe).

La finalul anului 2016, Satellites au lansat EP-ul Inhale, care poate fi ascultat pe pagina de Soundcloud a trupei.

http://soundcloud.com/satellitesofficial
http://www.facebook.com/Satellitesofficial


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top