Noutăți și comunicate

Trupa Within the Nova a lansat un nou videoclip

19 ianuarie 2018
Trupa Within the Nova a lansat un nou videoclip
Formația timișoreană de metalcore Within The Nova a lansat videoclipul piesei ‘The Realist’, extrasă de pe viitorul album al trupei intitulat ‘Infinite Cycles’ care urmează să fie lansat prin casa de discuri Dark Alliance Records pe data de 1 Februarie 2018.

"După ce am petrecut ultimul an și jumătate lucrând la producția albumului încercând să-l lansăm pe cont propriu, faptul că am reușit să facem o colaborare cu Dark Alliance Records pe planul acesta este o gură de aer mai mult decât binevenită. Au fost de un ajutor imens atât în realizarea promovării, distribuției cât și a producției noului videoclip! Ne place să credem că albumul va avea ceva pe gustul fiecărei persoane iubitoare de metal având în vedere că se regăsesc influențe de hardcore, heavy, rock, industrial sau post-rock. Abia așteptăm ca lumea să ne asculte creația și să vedem încotro ne duce viitorul!" – a declarat liderul trupei, Alex Rizea.

Within the Nova este o trupă metalcore din Timișoara înființată în ianuarie 2016 formată din Alex Rizea, Diana Păscuțiu, Akos Mondovici, Zsolt Mondovici si Richard Ebner.
Trupa își trage seva de inspirație din diverse genuri muzicale (industrial, metalcore, heavy metal), rezultând un sound dinamic, expresiv caracterizat prin voci clean și scream, riffuri agresive de chitară, solouri melodice, breakdownuri, sintetizatoare, și tematici atmosferice.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top