Noutăți și comunicate

Trupa Within the Nova anunta prima parte a turneului Infinite Cycles 2017

16 februarie 2017
Trupa Within the Nova anunta prima parte a turneului Infinite Cycles 2017
Acest prim turneu din cariera trupei are ca scop promovarea EP-ului 'Infinite Cycles' care urmeaza sa fie lansat in luna aprilie 2017 prin intermediul casei de discuri britanice The Snakes on Fire Records. Within the Nova promit sa anunte o a doua parte a turneului in viitorul apropiat, care va avea loc exclusiv in strainatate in decursul lunii mai alaturi de inca 3 trupe.

Mai jos puteti gasi linkuri catre fiecare eveniment din cadrul turneului national:

Timisoara: https://www.facebook.com/events/196628550816623/

Cluj: https://www.facebook.com/events/172094776622465/

Satu Mare: https://www.facebook.com/events/1862391097307441/

Oradea: https://www.facebook.com/events/136806073503251/

Suceava: https://www.facebook.com/events/229834970753752/

Targu Mures: https://www.facebook.com/events/1835966286673305/

Ramnicu Valcea: https://www.facebook.com/events/158629871311259/

Sibiu: https://www.facebook.com/events/1556312177713077/



WITHIN THE NOVA (Timisoara)

(7) TrupaWithintheNovaanuntaprima..._XTECBX6jq.jpg
Within the Nova este o trupă metalcore din Timișoara înființată în decembrie 2015 formată din Alex Rizea, Diana Păscuțiu, Akos Mondovici, Zsolt Mondovici si Richard Ebner.

Trupa își trage seva de inspirație din diverse genuri muzicale (industrial, metalcore, electronic), rezultând un sound dinamic, expresiv caracterizat prin voci clean și scream, riffuri agresive de chitară, solouri melodice, breakdownuri, sintetizatoare, și tematici atmosferice.

29 Februarie marchează debutul trupei cu single-ul ''Forsake the Crown'' iar în 16 Mai, Within the Nova a lansat al doilea single intitulat 'Ground Zero' sub forma unui lyric video.

In urma unui sondaj de opinie adresat fanilor despre cover-ul pe care Within the Nova avea sa il interpreteze, trupa a lansat single-ul ''E.T.'' (Katy Perry) pe data de 18 Iulie 2016.

Pe data de 1 Septembrie, trupa semneaza cu casa de discuri britanica 'The Snakes on Fire Records' sub egida caruia urmeaza sa isi scoata pe piata primul material discografic intitulat ''Infinite Cycles'' in Aprilie 2017.

Within the Nova lansează videoclipul pentru 'The Idealist' în data de 10 Noiembrie 2016.

Follow WTN:

Facebook: https://www.facebook.com/withinthenova

YouTube: https://www.youtube.com/c/WithintheNovaOFFICIAL

Twitter: http://www.twitter.com/withinthenova



Alaturi de Within the Nova vor sustine recitaluri urmatoarele trupe:

N.O.R. (Oradea)

(3) TrupaWithintheNovaanuntaprima..._qawcj9kx.jpg
N.O.R. este o trupa de rock alternativ din Oradea infiintata in anul 2012 formata din Paul Halasz, Raul Oros, Sammy Tulli, Cristi 'Copex' si Lucian Hulban. Avand la activ peste 100 de concerte in cei peste 4 ani de activitate, N.O.R. este una dintre cele mai active trupe rock din vestul tarii. In anul 2015 N.O.R a lansat EP-ul "Intre furtuni" iar in prezent lucreaza la noul album, planuit sa fie lansat in 2017.

Follow N.O.R.:

Facebook: https://www.facebook.com/N.O.R.home/

Youtube: http://www.youtube.com/NORbandofficial



SCARS OF A STORY (Cluj):

(4) TrupaWithintheNovaanuntaprima..._PRtESC8Tl.jpg

Scars of a Story, din Cluj-Napoca, a luat naștere la inițiativa chitariștilor Peter Grezer (Stereofeelings) și Sucală Vlad (All One). În încercarea de a da metalcore-ului, o interpretare nouă și melodică, celor doi li se alatura basistul Dani Șipoș (All One), toboșarul Cristi Lipovan și vocalistul Hrenovschi "Bitză" Marian, ultimii doi făcând parte din trupa Antidot. După crearea unor piese proprii care să reprezinte spiritul trupei, Scars of a Story a debutat in data de 7 mai 2012 pe scena underground cu un concert în deschiderea binecunoscutei trupe canadiene Cancer Bats. Primind numeroase aprecieri și reactii pozitive, membrii trupei au continuat sa dezvolte și să rafineze piesele proprii în pregătirea urmatoarelor concerte. Din motive personale, Cristi Lipovan părăsește trupa, dar este inlocuit de toboșarul trupei Sinfold, Gabi Petrean. Având o formulă completă restabilită, formația continuă seria concertelor împărțind scena cu trupe internaționale precum Subscribe, Betraying the Martyrs, Violent Chapter, Jinjer, Hopes Die Last si trupe romanești ca Goodbye to Gravity, Diamonds are Forever, Breathelast, Divided by Perception si For the Wicked.

Contact Scars of a Story:

YouTube: https://www.youtube.com/scarsofastory

Facebook: https://www.facebook.com/scarsofastory

SoundCloud: https://soundcloud.com/scarsofastory

ReverbNation: https://www.reverbnation.com/scarsofastory8



SEVEN HILLS (Iasi):

(5) TrupaWithintheNovaanuntaprima..._4GJjqKL48U.jpg

Seven Hills este o trupă de metalcore/metal modern fondată în Iași, în octombrie 2015, compusă din Dragoș Ciobanu la voce, Ciprian Corcioveanu la chitări, Catalin Dumitrache la bass și Ovidiu Punei la tobe. Pe langa Dragos, Catalin si Ciprian, din componenta originala au mai facut parte Marin Cîrtiță la chitări și Andrei Timofti la tobe; aceștia fiind membri ai trupei în perioada octombrie 2015-iulie 2016. Pe 22 februarie, trupa și-a făcut debutul online, lansând primul single/demo “Tragedy” pe Youtube și pe Bandcamp. Debutul live a venit 4 zile mai târziu, când trupa a deschis cea de a doua zi a festivalului Rock’N’Iași Winter Edition 2016, urmat în lunele următoare de concerte in Chișinău, Suceava, Iași, bifând și o prezență la Rock’N’Iași Open Air. În aceste luni au împărțit scena cu trupe ca Bucovina, Till Lungs Collapse, Asemic sau Implant Pentru Refuz. În august, atât Andrei (tobe) cât si Marin (chitări) au părăsit trupa din diverse motive. In luna octombrie a anului 2016, trupei s-a alăturat la tobe Ovidiu Punei, noutate oficilalizată pe pagina de facebook a trupei in luna decembrie. Primăvara lui 2017 va aduce și revenirea pe scenă a trupei după o perioadă de 8 luni fără activitate live.

Follow Seven Hills:

Facebook: https://www.facebook.com/sevenhillsmetalband/

YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=tNJoh7YJDUc

BandCamp: https://sevenhills.bandcamp.com/releases



EAT YOUR HEART (Cluj): (2) TrupaWithintheNovaanuntaprima..._TbBNyjSqlY.jpg

Eat Your Heart este o formație de rock/metal din Cluj-Napoca. Aceasta își face apariția la jumătatea anului 2016 prin lansarea primei piese, numită “Mirrors”. Spre sfârșitul anului trupa începe să se facă cunoscută pe plan local în primele concerte live atât în oraș, cât și în țară.

Eat Your Heart este o trupa tânără, ambițioasă și determinată, cu un stil ce îmbină mai multe sub-genuri din rock, metal și nu numai. Având un sound modern, dat de agresivitatea screamurilor, combinat cu cleanuri melodice și riff-uri grele, trupa dorește să se ridice la standarde internaționale și să se autodepășească cu fiecare lansare pe care o fac.

Follow Eat Your Heart:

Facebook: http://www.facebook.com/eatyourheartofficial

Youtube: http://www.youtube.com/eatyourheart

Bandcamp: http://www.eatyourheart.bandcamp.com



S.P.A.W.N. (Targu Mures):

(6) TrupaWithintheNovaanuntaprima..._Mp6BG6XJg.jpg
Formația S.P.A.W.N. din Târgu–Mureș a fost înființată în 2016 și abordează genul glam/shock metal.

Stilul lor este influențat de muzica unor trupe de glam rock si shock rock din anii 70 (Alice Cooper, Slade, ), de glam metal din ani 80 (W.A.S.P., Twisted Sister, Motley Crue), horror metal din ani 90 (Marilyn Manson, Rob Zombie) și alte câteva trupe de metal mai extrem, dar cu anumite tendente “shock” (Cradle Of Filth, Children Of Bodom).

Chiar dacă sunt influențați de legende rock din anii 70 până în anii 90, băieții din S.P.A.W.N. sunt încă tineri, având vârste cuprinse între 15 – 24 ani și în primul an de activitate deja și-au format o audiență la fel de tânără ca și ei!

Follow S.P.A.W.N:

FaceBook: https://www.facebook.com/SPAWN.band.ro/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDQmgwgtcynz1GIiFzHBEzA/videos



Evenimente recomandate

Top