Noutăți și comunicate

Trupele Goodbye To Gravity si 9,7 Richter deschid concertul Testament la Arenele Romane

21 iulie 2014
Trupele Goodbye To Gravity si 9,7 Richter deschid concertul Testament la Arenele Romane
Marti, 12 august 2014, Phoenix Entertainment va invita pe la Arenele Romane sa participati la un super show marca Testament, la care veti putea asculta o selectie de piese din albumele care i-au consacrat dar si piese de pe ultimul lor album, Dark Roots of Earth. Discul s-a clasat pe locul 12 in topul Billboard 200, aceasta reprezentand cea mai inalta pozitie de pana acum.

9.7 Richter si Goodbye to Gravity vor incalzi publicul inainte ca trupa americana sa zdruncine arenele cu riffurile lor energice. Accesul publicului va fi permis de la ora 18:00, iar concertul va începe la ora 19:30. Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim și online pe http://www.eventim.ro, la prețul de 92 Ron.



Goodbye To Gravity este una dintre trupele cu cea mai semnificativă ascensiune pe scena heavy rock din Romania. În numai 2 ani jumatate de activitate, trupa a lansat albumul de debut self-titled și patru videoclipuri, și a concertat la majoritatea festivalurilor naționale. Prin combinarea riffurilor agresive cu melodicitatea, refrenelor obsesive cu breakdown-uri heavy, Goodbye To Gravity pare să fi găsit formula perfectă. În prezent, trupa înregistrează cel de-al doilea album.

http://youtu.be/j2BGCtPlRXM?list=UUE347XtdIBaTWsjcOO1m6Vg



9, 7 Richter abordează genul heavy metal, cu influențe thrash, speed și power. Începuturile trupei datează din 2002, dar unele probleme obiective au determinat două pauze de activitate, în perioadele 2006-2008 și respectiv 2010-2012. 9, 7 Richter are la activ un singur material discografic, Ep-ul "Epicenter", lansat în 2010, iar in prezent lucreaza la albumul de debut.

https://www.youtube.com/watch?v=dgMnhDKuifs


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top